ANNONS

En god repris!

/

Hej hopp finisar!

Idag har jag och Belle en riktig rensar och fixardag här hemma. Kör saker till Bästa Binge ( min favvisloppis ni vet ) som ska få hitta nya hem och lägger ut saker som ska säljas på insta. Så befriande känsla! Nytt år och storrensning känns som en härlig kombo inte sant?

Jag vet inte varför men jag har liksom inte riktigt tänkt tanken torka frukt året om utan kört intensiva ta vara på all frukt om hösten period och sedan inget mer.

Men barnen älskar älskar torkad frukt och en liten påse torkade äppelringar går ju åt på en halv sekund och kostar ganska mycket särskilt om man vill ha ringar torkade av svenska snälla äpplen. Så nu har här torkats äppelringar i mängder under flera dagar. Så himla gott. Smaken av äpple blir sådär härligt intensiv och än finns det riktigt goda svenska äpplen i butikerna att köpa för ändamålet.

Så dagens tips. Torkade äppelringar! Och jag har ju skrivit om det förr. I inlägget finns även en länk till en himla fiffig torkapparat som jag använder mig av istället för ugnen.

HÄR kan ni läsa mer om hur man tar tillvara på äpplen.

kram

Julia

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00