Heeeej finisar!

Ursäkta min lilla helgfrånvaro från bloggisen. Lördagen spenderade jag med de bästa tjejerna jag vet om, Elle och Belle. Och gårdagen gick åt till lite köpcentrumhäng med shopping, vaniljlatte och så mest babyprat. Jag fann en fin tunika/klänning och skjorta att möta våren i. Kan visa sen! Och det där urhärliga veckoplaneringsblocket. Älskar älskar planering och listor ju så den köpte jag bums med lite annat skoj från Lagerhaus. Hoppas ni hade en härlig helg?

Jag har en del mycket oregelbundna förvärkar och igår kom det en mer ond än vanligt. Så himla spännande alltså. Men jag tror ändå inte att förlossningen är riktigt nära ännu…

 

Annars? Jo måndagen spenderas vid köksbordet och den faaaantastiskt härliga bokföringen. Någon antydde här på bloggen att jag av själviska skäl har Belle hemma…Kan ju meddela att det vore en smula enklare att jobba alldeles själv men hur Belle önskar sin tillvaro just nu går före min egen bekvämlighet. Det är ju lite så att vara mamma inte sant? Att sätta barnens behov före sina egna. Och nu har jag ju faktiskt möjligheten så varför inte. Allt går om man vill.

Men nu pausar vi jobb och lek här inne. Molnen sprack upp och januarisolens strålar har lagt sig över vår lilla gård. De måste vi ju passa på att fånga!

 

Julia

 

 1. Men fy vad taskigt att skriva så och lägga sig i! Det är väl ändå upp till var och en hur man väljer att leva sitt liv.
  Kram!

 2. Lisa skriver:

  Hej Julia! Trodde helt säkert att du födde barn i helgen! Kände mig lite förväntansfull och pirrig nu när jag kikade in, och så har du varit ute på shopping, istället för på BB…. Haha! Där ser man. Tycker det är jättebra att du följer ditt hjärta och låter lilla storasyster vara hemma just nu. Kram & Lycka till!

  1. Julia skriver:

   Haha ja allt annat än BB alltså 😉 Söt du är, vi är också pirriga, men kanske faktiskt mest nervösa, hur ska det bli liksom? KRAM

 3. Anna skriver:

  Er taklampa över bordet är så fin, visst är det en bestlite? Vilken storlek är det och modell?

  Kram Anna

  1. Julia skriver:

   Ja det är en Bestlite i den näststörsta modellen 🙂 Kram J

 4. skriver:

  Hej!
  Det är ju så olika hur det passar en, med att få vara hemma med sina barn, att få vara barn och vara hemma.
  Jag har haft ”förmånen” att få vara hemma på olika vis med mina barn pga skiftarbete och studier senaste åren.
  Barnen har gått på förskola också för att dom behövt variationen och sina kamrater, vi har alltså försökt få det bästa av båda.
  Sen när skolan börjar har man ju inte samma frihet, tyvärr.
  Så njut så länge Belle uppskattar tillvaron och det fungerar med bebis mm.
  Om jag fick rösta om föräldraledighet så skulle jag direkt lägga in om ett extra halvår vid 4-5 års ålder, det är en härlig ålder!
  Varma hälsningar / S

  1. Julia skriver:

   Håller med om åldern, oerhört härlig och även känslig. Belle börjar bli ”stor” med stora funderingar och stora känslor 🙂 Allt är väldigt mycket. Kram och tack för hälsningen!

 5. Så klart ska barnens behov gå i första hand när det är möjligt, så mysigt att ha fina Belle hemma. Själv hade jag också möjligheten att göra så då jag kan jobba hemifrån när jag önskar, men nu är barnen stora tonåringar som vill gå till skolan varje dag 🙂

  Stor kram till dig och hoppas bebisen tittar ut snart..

  1. Julia skriver:

   Jaa absolut man gör så gott man kan utifrån de förutsättningar man har! Våra stora skulle nog ledsna också på att hänga hemma också efter ett tag. Ja nu väntar och längtar vi så mycket! Kramar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..