ANNONS

/

Heeeej finisar!

Ursäkta min lilla helgfrånvaro från bloggisen. Lördagen spenderade jag med de bästa tjejerna jag vet om, Elle och Belle. Och gårdagen gick åt till lite köpcentrumhäng med shopping, vaniljlatte och så mest babyprat. Jag fann en fin tunika/klänning och skjorta att möta våren i. Kan visa sen! Och det där urhärliga veckoplaneringsblocket. Älskar älskar planering och listor ju så den köpte jag bums med lite annat skoj från Lagerhaus. Hoppas ni hade en härlig helg?

Jag har en del mycket oregelbundna förvärkar och igår kom det en mer ond än vanligt. Så himla spännande alltså. Men jag tror ändå inte att förlossningen är riktigt nära ännu…

Annars? Jo måndagen spenderas vid köksbordet och den faaaantastiskt härliga bokföringen. Någon antydde här på bloggen att jag av själviska skäl har Belle hemma…Kan ju meddela att det vore en smula enklare att jobba alldeles själv men hur Belle önskar sin tillvaro just nu går före min egen bekvämlighet. Det är ju lite så att vara mamma inte sant? Att sätta barnens behov före sina egna. Och nu har jag ju faktiskt möjligheten så varför inte. Allt går om man vill.

Men nu pausar vi jobb och lek här inne. Molnen sprack upp och januarisolens strålar har lagt sig över vår lilla gård. De måste vi ju passa på att fånga!

Julia

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00