(Inlägget innehåller adlinks)

Lovade ju att visa vad jag hittade för fint igår att möta våren i.

 

En härlig krispig skjorta med vita och blåa lite bredare ränder. Skjortan är verkligen ett sådant plagg i garderoben som räddar vilken ”jag har inget att ha på mig” kris som helst tycker jag, särskilt till vardags då.

Och den finstickade klänningen/tunikan tänker jag bära till vita sneakers. Färgen alltså. Päronglass, vår, solsken och lycka!

Skjortan finns HÄR och klänningen HÄR.

puss

Julia

 1. Sofie skriver:

  Ljuvliga plagg! Alltid härligt med lite nytt och fräscht i garderoben till våren! 🙂 Kram

 2. Anneli skriver:

  Hej

  Hur är en skjorta krispig undrar jag?

  1. Julia skriver:

   En krispig känsla liksom. Inte att den i materialet är krispig men det förstod du nog. Men den är lite hård/styv, sval, nystärkt och ja vårigt krispig i sin känsla 🙂 Ser verkligen fram emot att möta våren i min nya krispiga skjorta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..