Vi tar en liten titt på vad jag fyndade hos Bästa Binge under Påskhelgen tycker jag. När jag var dit med lite krims som jag inte ska ha kvar. (ÄLSKAR att rensa).

Nu får ni lov att ha lite fantasi ok?

Fatet, ett rart sådant med handtag från Gustavsberg blir ju fint till sommarens saftkalas. Kanske med DESSA drömgoda skrädmjölsdrömmar.

Den gulliga duken är till Belle. Hon tycker om att duka fint. Så den ska vi ha på våra tumisfrukostar i trädgården på vardagmornar. Andra mornar behövs betydligt mycket större dukar. Men ja, den blir söt att ha när vi ska duka fint bara hon och jag,. Ja och Juno förstås.

Jag är på jakt efter en vas på fot och hittade den här vita i glas. Det kallas förresten för opalglas. Det lärde Binge mig. Något mindre än det jag söker men den får duga så länge. Tänk er den med fylliga rosor som nästan liknar pioner tillsammans med luktärtor. Och hela buketten nästan väller ut på kanterna. Åh åh ååååååh som jag längtar efter trädgårdsbuketter nu!

 

Så pepp på loppisar nu alltså! Den här sommaren ska jag åka på varendaste en här i våra trakter. Förra året hann jag inte med det alls då jag hade gårdsbutiken öppen men den håller stängt den här säsongen så nu finns loppistid i massor. Hurraaa!

 

Ok nu måste jag kila iväg och hämta hem Noell och Elle som är på vift på varsitt håll.

puss

Julia

  1. Erica skriver:

    Nynäs megaloppis på Estö-ip är återigen 27/5 kl 10-14. Då kan du fynda lite till snart 😉

  2. Sofia skriver:

    Ah jag älskar verkligen gamla vaser och tallrikar, skall till en antik shop i morgon och fynda! Tack för inspirationen. Hälsningar från Schweiz //Sofia (kolla gärna in min blogg för wellness och inredning)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..