(Inlägget innehåller reklam för min egen butik och en adlink)

Heeeeej sötisar!

Fredag ju! Så himla härligt.

Vad har ni för helgplaner?

 

Vatten i favviskoppen! Jag ser till att få i mig lite extra vatten nu när jag ammar. En liter extra sägs det att man behöver. och tidningsblädder i senaste Femina. Mys!

Koppen är nästan som en balja, rymmer massor! Så härlig. Finns att köpa HÄR för den som blir sugen på en likadan.

Ser ni? Loppisfyndade vasen fick sig lite blommor redan. Trots att jag ju drömmer om en fyllig charmig trädgårdsbukett så passade ju dessa ganska bra. Minns inte namnet men söta är de och slår nog ut alldeles snart.

Superkär i vår nya gula kudde. Den sätter verkligen stämningen i vardagsrummet. En känsla av vår och lycka. En glad färg helt enkelt. Det finns några kvar HÄR i min nätbutik .

Ja här ser ni den lite bättre. Ljuvlig inte sant? Lampan i bakgrunden är också från min butik men sålde slut på ett ögonblick. Påfyllning väntas in till sommaren i vitt, grönt och rosa. 

En liten trädgårdsplanering som pågår. En av våra största rabatter ska göras om helt och hållet då där finns allt för många växter som vi inte vill ha kvar. Och de brer ut sig för varje år som går. Här ska grävas! 

Jag tänker mig en mormorsrabatt men snäppet mer tjusig. Vid vår lada finns också en rabatt som delvis ska göras om. Men rosorna som jag vill ha är slut ( om någon vet var jag få tag i rosen Desdemona så säg till!) och kommer in till hösten så då kom en kompis på den fenomenala idén att sätta dit luktärt så länge. Så så får det bli. Och på tal om luktärt. Nu har jag kapat den för allra första gången. Ett par gånger till återstår innan de får flytta ut i rabatter och köksland.

Sparris. Typ den bästa grönsaken jag vet om. Fredagsmiddagstillbehöret, sparris!

 

 

En liten titt på det som gör mig lite extra fredagslycklig idag.

Ha nu en riktigt härlig fredag så ses vi snart igen.

puss

Julia

Ps, tack för alla hälsningar. Ni är så fina och bjussiga!

  1. Den där vita vasen hade jag kunnat ta över bums. Såå fin.
    Trädgårdsprojekt är ju alltid skoj. Tur att man aldrig blir riktigt färdig.

  2. Hei, Julia!
    Tänään en päässyt kurkistamaan Instagram sivuillesi. Oletko muuttanut sen yksityiseksi? IPhoneni tallennustila täynnä, en saa ladattua itselleni Instagramia.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..