Hej finisar!

Åh vilken himla mysig fredag alltså.

Jag fick feeling för att måla och rita lite så jag passade på när Juno sussade i förmiddags. Det där har verkligen legat på hyllan sedan högskoletiderna även om jag gjort några tappra försök. Men nu känner jag hur det liksom bubblar i hela kroppen av kreativitet och lust att skapa. Påta, måla och baka. Är det våren och ljuset tro? Härlig känsla i alla fall.

Det fick bli en syrenkvist som fredagsblomma idag då jag inte kom iväg till affären. Fint det med.

Hoppas ni får en riktigt härlig kväll. Vi kör enkel mat som alla gillar. Plock. Grillad kyckling, ostar, surdegsbröd och melon. Skönt att inte behöva göra någon större insats på fredagar. Och godisskålen såklart.

Så fredagshärligt allt känns idag!

puss

Julia

 1. Du målar fantastiskt fint!!! Akvarell är ju heller inte så lätt!! Jag har också lagt målandet lite på hyllan en stund men blev väldigt inspirerad när jag läste ditt inlägg. önskar jag gav mig tid att gå en målarkurs!

  1. Julia skriver:

   Tack! Väldigt ringrostig men jag ska försöka ta mig en stund varje helg till att måla. Men åh tänk om man fick gå en kurs typ på Österlen i sommar. Dröm.

 2. Men du är ju galet duktig! Det är en dröm för mig att kunna måla akvarell. Men jag få sy istället:) Så måla av hjärtans lust du som gåvan har!

  1. Julia skriver:

   Men vad snäll du är. TACK. Önskar jag kunde sy 😉 Kram!

 3. Herlighet Såå fint du tegner/ maler er det mulig? Du er jo en kunstner!!!

 4. Mmm, så mysigt läsa om din målning! Lust, kreativitet… livet✨Ljuvliga förgätmigej

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..