(Inlägget innehåller adlinks)

Hej finisar!

Bläääääh hörrni vilken start på morgonen jag hade. Världens bokföringskaos. Jag hade missat att bokföra en post och endast fått med momsen för den och det innebar världens meck och slita håret och vråla inombords moments. Egentligen är sådant precis ingenting att hetsa upp sig för men det är en av mina värsta. Bokföring. Hatkärlek på det. Älskar kontrollen och att det bli ordning och reda. Men panikar om det blir strul då bokföring inte är min starkaste gren i livet.

Men nuså. Allt i sin ordning. Soligt, en latte att sippa på och en stund här på bloggen. Lovely!

Vad ska ni hitta på idag?

Här är det som sagt var supersoligt så jag, Belle och Juno hänger på altanen idag. Lite plask, fika och så ska vi nog hela oss nöjda. Både Elle och Noell leker med kompisar, mysigt.

Måste visa häromdagens reafynd för er som jag hittade inne på Lindex.

På vår trapp.

Önskar mig en trappa av sten. Tror nog att älskling uppfyller min önskan framöver.

Grääddnos och Majjis. Vet inte om jag sagt det men Gullan, Gräddnos syster försvann för någon månad sedan tyvärr. Så nu har vi bara två katter kvar. 

Härlig lavendel. När den blommat över så petar jag ner den i rabatten.

Älskar mina vita fräscha tygskor. Hade prick likadana på högstadiet och gymnasiet. Till tighta Filippa K jeans. Vissa saker funkar ju år efter år.

En härlig klänning att mysa runt i. Jag brukar försöka satsa på klassiska fynd och en randig mjuk klänning känns alltid rätt under sommaren.

Klänningen finns HÄR ( var på rea i fysisk butik), BH:n HÄR och tygskorna från Superga finns HÄR ( dock ej rea men ett par tygskor i sommarens skogarderob känns som ett måste ).

Ses sen! Lovar att svara på alla frågor också. Har halkat lite efter med det. Sommarlovslunket ni vet. Eller ja lunk och lunk för en 4-barns mamma men ni fattar…

PUSS

Julia

  1. Har ni också registrerat er som ägare på Sverak/SKK så om de läser chippet så hittar de era uppgifter? Jättevanligt att man hittar djur med chipp men där ägaren glömt att registrera sig på chippet hos SKK

  2. Katter kan komma hem efter ganska lång tid. På FB finns många bra kattsidor att lägga ut och efterlysa sin katt. Tex vilse.nu. Försvunna katter. Många fler om du söker på borttappade katter tex på FB. Ett tips som är bra är att lägga lappar i brevlådor och lappa i området och affärer. Jag är ute på kattsidor varje dag så jag vet att många katter kommer hem tack vare kattsidorna där. Är den Chippad så kan den som hittar den kolla chippet hos polisen eller någon veterinär gratis. Så jag önskar er lycka till i ert letande. Mvh

    1. Julia skriver:

      Tack för tips! Hon är chippad i alla fall om hon nu skulle vara upphittad. Tänker ibland att rovdjur sagt henne men hon var ju frisk och pigg. Kanske en rätt aggressiv hankatt som jagat bort henne.

  3. Hej Julia
    Var inne på din webshop o såg en väldigt fin liten emaljlampa i grönt för taket, hittade ingen kontakt till dig…undrar över lampan om finns att beställa? Har du en mejladress? Vänligen Camilla camillaswamy@me.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..