(Inlägget innehåller adlinks)

Idag ska ni få se lite glimtar från gårdagen. En lycklig gårdag. Det finns ingenting så älskvärt som solvarma klippor, Stockholms skärgård, havsglitter, varm fin sand, sommarlovslediga barn och sval skön sommarvind mot kroppen när båten tar fart.

Vi hade verkligen en helt magisk dag med mängder av skratt och härliga stunder att minnas för evigt.

Tipsigt för er som är lika fumliga ute till havs som vi. Ombyteskläder för de som tänkt ta ofrivilliga dopp, starta motorn INNAN man knuffar ut båten från land eller brygga och om nu motorn inte startar så kan man kolla efter om hmm heter det växelspaken (?) är i neutralläge. Så att den inte råkat hamna fel. För har den det så kan man inte starta motorn minsann.

Läxorna lärda så att säga.

Ja just. Premiär för Junohjärtat. Och om hon trivdes? Ypperligt. Så behändigt med en liten plutt som inte tar sig fram. Nästa år får jag nog springa runt och passa nonstop, pjuh.

Ute till havs klädd. Baddräkt och en vit stor skön skjorta är alltid en bra idé. Särskilt just nu. Bikini kan jag skutta runt i hemma men är inte helt redo för det på stranden ännu. Det tar sin lilla tid för kroppen att komma i fas så är det bara och Juno är ju pluttis fortfarande.

Skjortan har ni sett förr och den kommer från Gina och finns HÄR.

Baddräkten verkar vara utsåld men finns i leoprint HÄR och ett så himla fint med sjötema HÄR. Ljuvlig! Vill ha.

Älsklingar. Belle och Calle Kapten haha. Alltså ansiktsfärgen skiftade när avfärden inte riktigt gått som tänkt på Carlos. 

Vill aldrig att sommaren ska ta slut. Egentligen fullkomligen älskar jag hösten. Men vill inte att tiden med Belle hemma ska ta slut. Herregud som jag ska sakna henne alltså. När hon börjar på föris igen. Vi får styra upp det där med någon ledig dag i veckan och så. Och framförallt, njuta av det som är nu. Sommarlovet.

Båtpremiärbebis!

Hamamhanddukar måste vara ett av de bästa påhitten. Torkar så snabbt, är vackra och kan användas som pläd och duk när de inte används som handdukar.

Man måste alltid leta efter småfisk, kräftor musslor och annat. Så är det bara.

Tallarna som växer snirkligt med rötterna nästintill ovan marken. Naturen är bra fantastisk.

Noell och Belle.

I Sandskär är det alltid ruljans på båtar som passerar. Mysigt att titta på.

Sommarlovs Belle!

Godmorgon förresten!

Jag tassade upp tidigt och hur härligt är det inte att fånga den där lilla morgonstunden innan alla andra börjar vakna till?

Vädret är sisådär så vi får se vad vi hittar på idag.

puss

Julia

 

 1. Så! Mysig blogg du har, jag har läst den i många år men aldrig kommenterat. Vacker, mysig, inspirerande och sån glädje i den. Är man deppad ibland, så är det bara att kliva in här så blir man på bra humör igen. Fina barn med. Kram

 2. Hej! Julia, älskar att läsa din blogg och gjort det i många år. Tycker att man bli så glad av att läsa den. Positiv, vacker och en urmysigt blogg. Så! Söta barn med. Kram från en på Ingarö

  1. Julia skriver:

   Tusen tack så himla glad jag blir. Kram!

 3. Hej! Den fina blå skjortklänningen som du hade på Astrid Lindgrens värld, vart kommer den ifrån?

  Mvh Hanna H

  1. Julia skriver:

   Den randiga? Hunkydory 🙂

 4. Anna skriver:

  Härliga bilder!
  Visst är morgonen härlig, jag är ofta uppe först också. Idag sätt jag med tända ljus och det regnade ute. Men nu är det soligt o fint igen 🙂

  Kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..