Det är en sådan nästintill ofattbar lyx att ha dessa veckor tillsammans. Att tassa upp på morgonen och känna efter vad vi är sugna på och ta dagen som den kommer. Kan inte minnas att vi någonsin haft sammanhängande sommarledighet på det här viset tillsammans.

Igår tog vi en tur med vår lilla båt. Förresten så är det många som frågat hurdan båt vi har så det ska ni får se nu. Den passar oss perfekt då vi bara gör kortare dagsturer men skulle vi varit en mindre familj hade övernattning fungerat finfint också. Ruffen känns himla skön att ha när man har små som fortfarande behöver vila på dagen eller en spädis för all del som vi har.

Modellen heter Yamarin DC 64 och motorn om nu det skulle råka intressera någon är på 150 hästkrafter. Alltså nu kunde jag inte fråga C för han sover men så tror jag att det är. Det där med motor är inget mer än att den ska fungera för mig. Krafter snabbhet och så vidare bryr jag mig inte ett skvatt om. Ta mig ut till havet och jag är så nöjd så hehe…

 

Älskade Sandskär. Igår var vi alldeles själva dagen lång.

Finns inte mycket som slår havet och solvarma klippor.

Barnen invigde badringen. Så himla rolig! Nästa gång har jag lovat en tur med Belle.

Carlos. Numera kallad Calle Kapten hehe efter häromdagens ofrivilliga incident med ett ”motorstopp” och ofrivilligt dopp. Älskling!

Mys inne i ruffen. Juno trivs fint i båten. Såklart, det är alltid någon som har en stund över för lite mys. Älsklingar!

Väderspaning. Det var lite halvdant väder inåt land men vi hade sol dagen lång ute till havs. Fördelen med att bo som vi gör, man kan alltid ta sig ut till det vackra vädret. Om det inte blåser för mycket förstås.

Så många fantastiskt fina hus längs vattnet. Är det något jag saknar innerligt om somrarna så är det ett sommarhus. Verkligen hur mycket som helst. Sådär så att det gör ont i hjärtat av saknad.

Jag hade ett en gång i tiden men det blev inte riktigt som tänkt. Alls faktiskt. Supersorgligt och det smärtar att veta att mina barn inte kan få skapa barndomsminnen på klipporna i Kustavi ( Finland ) men livet är livet. Vi skapar andra sommarlovsminnen och det viktigaste är att vi är tillsammans. Även om jag såklart önskar att jag aldrig blivit av med det. Orättvist och bittert men det finns saker och människor man inte rår över. 

Nu börjar huset vakna till liv. Dags för lite sommarlovsfrukost och sedan ska vi prata ihop oss om dagen. Jag är sugen på någon mysig utflykt!

Puss

Julia

 1. Underbart fint. saknar förra årets skärgårdstur ut till Sandhamn… en helt underbar båttur. oslagbart och vill gör om den . Kanske nästa år 🙂 Här ser det ut att bli en stranddag för mig . Hur lång båttid tar det för er till sandskär?
  Kram Liselott

  1. Julia skriver:

   Det tar ungefär tio minuter så supernära 🙂 Kram och hoppas du får många stranddagar.

 2. Ni bor ju i ett sommarhus☀️
  Vi bor i ett radhus men har ett sommarhus långt in i skogen, rött med vita knutar såklart.

  1. Julia skriver:

   Sant 😉 Kram!

 3. Anna skriver:

  Hej!
  Jag undrar vart din bikinitrosa är ifrån?

  1. Julia skriver:

   HM men lite äldre, brukar dock finnas liknande 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..