Igår susade jag in på en loppis när Belle hängde i hamnen med käraste sommargrannen B. Jag ville inte åka hem utan passade på att handla och göra lite ärenden i närheten så att jag kunde komma på direkten utifall. Hönsig delux jag vet. Men sådan är jag.

Och nu ska ni få se mina fynd!

Gud så nöjd jag är. Love loppis!

Två stycken stickade koftor till Juno.

En kanna från Gustavsberg som vi ska fylla med blommor och ge till B. För att hon är den finaste sommargrannen man kan tänka sig. Hon är förresten en stor inspirationskälla vad gäller inredning, trädgård och att njuta livet.

Ett stycke tyg som jag tippar på är 50-tal. Blir en fin duk i växthuset på matbordet.

Ses sen! Ska packa ihop allt för dagens båttripp.

puss

Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..