Igår fick jag sätta fötterna i den mjuka lena sanden på älskade Sandskär.

Kylväskan var fylld till bredden med godsaker. Gudars så gott de är med svenska jordgubbar. Njuter så av allt gott som finns just nu.

Skärgårdsnaturen är ju bara för härlig. Så tapper liksom som klarar av alla påfrestningar.

Jag hade på mig en skön jumpsuit ( gammal från HM men nu såg jag att det finns en likadan även i år HÄR). Börjar så sakteliga rymmas i min garderob även om det är en bra bit kvar. Känner mig inte så stark i kroppen direkt och dit vill jag igen. Stark, uthållig och så vill jag gärna rymmas i mina kläder igen.

Älskling njuter utsikt.

Årets mamma. Det vill säga jag hehe glömde precis alla Junos grejer hemma. Så vi fick åka till Nynäs för blöjinköp. Vi passade på att äta glass också. Belle blev så trött av äventyret och sov i ett par timmar. Med blöjorna som kudde. Hjärtat!

Sedan åkte tillbaka till Sandskär och åt lunch. Och fikade lite till. Tipisigt till er med lite större barn är SVD Junior. Kommer en gång i veckan och innehåller förstås nyheter men också korsord och lite annat pyssel.

 

Och idag. Gröna Lund för halva familjen. Jag, Belle och Juno stannar här hemma. Lite städning, jobb, trädgårdsfix och våffelcafé är vad vi ska sysselsätta oss med.

Ses sen. Sköt om er!

puss

Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..