(Inlägget innehåller en adlink)

Hej finisar!

Tittar in en supersnabbis. Jag och Juno är hemma själva och övriga familjen plaskar loss på badhuset. Jag borde sova. Har en obeskrivlig trötthet i kroppen och själen just nu. Men jag städar istället. Orkar inte med sommarlovsstöket en dag till. Ber så himla rörigt när jag slappnar av och inte plockar heeeela tiden. Ganska bra terapi det också att plocka och göra fint. Kanske tar en liten vilostund i eftermiddag istället.

Jo men nu till det jag ville säga. I våras så köpte jag ju den här urtjusiga fina krukan från Ellos. Den sålde slut bums men jag såg att den kommit in igen.

Så dagens shoppingtips. En snygg grön kruka som finns HÄR för den som blir sugen.

puss

Julia

 1. Så jättefin kruka! Påminner mig mkt om Nittsjös underbara keramik. Tack för en jättefin blogg som gör mig glad och inspirerad. Ni är så fina allihopa och lever livet som det ska levas med kärleken i fokus.
  Och tack för en härlig webbshop, där har jag flera ggr klickat hem saker som blivit favoriter i hemmet.

 2. Mycket fin kruka! Tack för tips 🙂

 3. Elin skriver:

  Många kramar till dig Julia❤️ Du skriver så fint och äkta. Bilderna ren ögonfröjd. Var rädd om dig❤️

 4. Emilia skriver:

  Ja superfin! Jag är på jakt efter nya krukor till amlarna jag knyter, denna ser ut att ha helt rätt form! Har den hål i botten?

  1. Julia skriver:

   Nej tyvärr.

 5. Anna skriver:

  Beställde just en sådan häromdagen 🙂 den är verkligen så fin!

  Ta hand om dig fina du ❤
  Kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..