Minns ni ett av mina trädgårdsprojekt som jag hade i våras? Rabatten vid ladan som jag gjorde om. Själva innehållet och formen. Den fick bli rund och så grävde jag bort en massa lupiner och en del av stockrosorna. Stockrosor är visserligen lovely men vill gärna ha lite andra färger än de gula. Några är kvar och får nog leva vidare.

HÄR kan ni se lite mer från rabatten i våras. Kan ju vara lite kul att se hur det vuxit. Pionerna har ju blommat över sedan länge, likaså aklejorna. Tror kanske att jag ska fylla på mer något mer nästa år vi får se. Men drömmen är ju att rosorna växer till sig riktigt rejält såklart.

Såhär ser det ut just nu. Rosorna är så drömmiga tycker jag.

Hoppas ni haft en fin dag. Jag har träffat en vän som bor alldeles alldeles för långt borta så vi ses ju inte särskilt ofta. Vi hade en heeel del att ta igen om man säger så. Även om vi alltid kan fortsätta där vi var så att säga så har det hänt för mycket i våra liv för att bara ta vid där vi var. Fasen alltså. Just nu är livet verkligen sådär skört ni vet. Är det åldern? Att allt inte är sådär enkelt och glatt längre? När människor blir sjuka, går bort och så vidare. Eller så har jag bara varit oerhört förskonadfram tills nu.  Mmm kanske…

Jag känner i alla fall att jag ska få in lite mer av lycka och glädje i livet. Det sorgliga får sin plats såklart. Men den ska inte få ta över. Ska ta fram min lilla sommarbok som jag skrivit ner mina sommarönskningar i. Skriva lite till och fundera på hur jag vill att de resterande veckorna av sommarlovet ska vara. Och hösten. På måndag blir det lite vardag igen i alla fall för Carlos som ska jobba.

Sommarlov för oss.

Vi hann strosa lite i butiker också när Juno somnat och jag fyndade lite fint på rean till mig själv och köpte några julklappar. Haha jaaaa helt sant. Men jag kan ju inte låta bli när jag hittar något sådär helt perfekt och så avskyr jag att panikshoppa i december.

Ok dags för glass, smågodis och något kul att se på.

puss

Julia

 

 1. Eva skriver:

  Gillar idén med din bok med sommarönskningar! Jag skrev ett helt år ner några rader varje kväll om något som gett mig lycka just den dagen, och det fanns alltid något som gjort gott, även mer tunga dagar. Allt från hysteriska skratt med jobbarkompisar , doften i trädgården, kramen av maken , nya skorna , bullarna hos mamma osv. Ska nog börja med det igen , då jag har en lite orolig tid i mitt liv just nu.
  Jag läser din blogg dagligen och gillar den verkligen! Allt gott till dig och dina nära och kära!

  1. Julia skriver:

   Men precis så. Jag har så enormt mycket att vara både lycklig och tacksam för. Vi tar fram böckerna du och jag och skriver ner stort som smått 🙂 KRAM till dig!

 2. Helen skriver:

  Ååh, kära Julia! Dela gärna med dig av shoppingen. Jag har än så länge bara tänkt ut klappar:). Den fina vita lampan blev jättefin!

 3. inger skriver:

  Flicka lilla. Du är helt underbar och fantastisk finaste lilla Julia. Kraaaam Inger

  1. Julia skriver:

   Så glad jag blir för dina alltid så fina glada hälsningar. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..