ANNONS

Torka tvätten snyggt och badrumsskåp!

/

Hej hjärtan!

Idag började Belle på föris igen. Efter sin storasysterledighet. Så prick all energi går åt till den omställningen just nu. Men vi tar det lugnt den här veckan och det får helt enkelt bli en inskolningsvecka. Några timmar åt gången och jag stannar så länge Belle vill.

Så ja, nya vardagsrutiner är det vi ägnar tiden åt just nu.

Och så snickras det lite i badrummet också.

Platsbyggda skåpet börjar ta form. Förstå njutningen av att få fylla den med härliga handdukar, tvålar, cremeburkar och annat härligt? Mmm längtar.

Jag köpte förresten två fina torkställningar på Ellos . Ja ni ser en av de där på bilden. Tänkte att nu när jag ska hänga tvätten här hemma istället för ute i stora tvättstugan så ska den hängas med stil hihi. Hittar dessvärre inte de i sortimentet längre men jag kan ha missat de också…

puss

Julia

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00