ANNONS

Bebe Organic

/

Häromveckan så trillade jag över en så himla fin liten butik när jag kollade runt på Insta.

Klickade hem några plagg till Juno och Belle. S Å himla fina alltså!

Bebe Organic heter butiken och den hittas HÄR.

Belle är på föris, Elle hänger i simhallen ( så himla lyxigt att ha en simhall fem minuter bort tycker jag), Noell spelar något spel men ska iväg och bada straxt. Och jag försöker vänja mig vid att det snart är vardag på riktigt. En lite ny vardag. På tumis med Juno. Jag och Juno ska komma in i våra rutiner och så ska jag klämma in en del härligt jobb också. Så så så  höstpepp så att det inte är klokt alltså.

Ses sen!

puss

J

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00