Hej hopp sötisar!

Här står jag och undrar…hihi nejdå men en hastigt tagen bild från igår innan vi skulle iväg på en liten födelsedagsmiddag. Fick såklart på mig skor också.

Ja ni vet ju vid det här laget att jag är så himla pepp på hösten även om sensommaren dröjer sig kvar än. Idag har vi haft så himla härligt väder här hos oss. Jag satt ute på trappen och jobbade i solen när Juno sov. Sååå skönt!

Jo jag tänkte höra lite med er. Jag försöker ju så gott jag kan lyssna på önskemål som dyker upp här. Stora som små.  Men ja, ibland missar jag dessa eller glömmer bort. Så jag undrar över hur just ditt dröminlägg skulle se ut här hos mig?

Önska ett inlägg, och jag ska försöka få med alla era önskemål under hösten. Önskeinlägg helt enkelt.

Puss och kram och tack!

Julia

 

 1. Carro skriver:

  Hej Julia!
  Jag önskar ett inlägg om vad du använder för hår/hud/smink produkter. Är så lätt att man fastnar och använder samma saker år ut och år in, jag skulle därmed behöva lite inspiration Tack för en underbar blogg och för allt du delar med dig av! Kram

 2. Camilla skriver:

  Hej!

  Jag skulle gärna läsa ett inlägg om hur möblerar och skapar smarta förvaringsutrymmen hemma. Har läst att ni bor i ett mindre hus men med en stor familj. Det gör vi med så det vore kul med inspiration och tips kring det:)

  Ha en fin kväll!
  Kram
  Camilla

 3. Maria skriver:

  Hej!
  Jag vill gärna ha tapet inspiration.

 4. Fanny skriver:

  Jag skulle gå gärna vilja se ett inlägg med det kreativa du gör. T ex fotografering, hur du tar en bild, vad du tänker på och gillar, och hur du redigering typ, om du gör de.
  Tack för en mysig blogg!
  Kram

 5. Maria skriver:

  Hej! Tack för trevlig blogg! Jag skulle också vilja läsa ett inlägg om dina väskor. Hur du tänkte när du köpte dem, lite ”wear and tear” och hur du sköter dem. Tack på förhand!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..