ANNONS

Jag undrar!

/

Hej hopp sötisar!

Här står jag och undrar…hihi nejdå men en hastigt tagen bild från igår innan vi skulle iväg på en liten födelsedagsmiddag. Fick såklart på mig skor också.

Ja ni vet ju vid det här laget att jag är så himla pepp på hösten även om sensommaren dröjer sig kvar än. Idag har vi haft så himla härligt väder här hos oss. Jag satt ute på trappen och jobbade i solen när Juno sov. Sååå skönt!

Jo jag tänkte höra lite med er. Jag försöker ju så gott jag kan lyssna på önskemål som dyker upp här. Stora som små.  Men ja, ibland missar jag dessa eller glömmer bort. Så jag undrar över hur just ditt dröminlägg skulle se ut här hos mig?

Önska ett inlägg, och jag ska försöka få med alla era önskemål under hösten. Önskeinlägg helt enkelt.

Puss och kram och tack!

Julia

38
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00