ANNONS

Min nya maxiklänning!

/

(Inlägget innehåller en adlink)

Heeeej och vad roligt att ni ville önska inlägg! Blir jätteglad!

Jag ska uppfylla alla era önskemål med början idag.

Har fått en del frågor om klänningen i senaste inlägget så här kommer några bilder på den.

Som jag har letat efter den där alldeles perfekta maxiklänningen. Med en lite längre ärm, lagom urringning, lång men inte så att den släpar, fint mönster och så vidare. Inte det lättaste faktiskt men nuså. Så himla nöjd! Älskar den mörkt mörkt blåa botten och de lösa ärmarna. Amningsvänlig också för den delen.

För den som är sugen på en likadan så finns den inne på Lindex HÄR.

Annars då?

Jo idag tog jag en tur till Ikea. Köpte lite förvaring som jag behöver i butiken och så passade jag på att köpa ett gäng glasburkar också. Måste få ordning i kylen och de skåp vi har torrvaror i. Kaos minst sagt just nu och det gillar jag verkligen inte.

Nu ska jag susa iväg och hämta hem älsklings Belle. Vi tar en tur till Ica också och köper fredagsmys. Åh fredagsmys!! Bästa som finns och känslan är liksom ä n n u bättre nu när det är vardagsfredag.

Så glad fredag på er finisar!

Vi ses snart igen.

puss

Julia

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00