ANNONS

Välkommen höstterminen!

/

Första skoldagen. Upprop! Elle har börjat på mellanstadiet i fjärde klass och Noell i sexan. Stooooora stora älsklingar alltså.

Och Belle är inskolad på föris. Och vet ni. Hon älskar att vara där! Det där med förskola har varit siså nämligen men nu är hon liksom så himla redo och mogen för det. Känner mig oändligt lycklig och älskar att hon blir irriterad på mig när jag hämtar henne preciiiiis när allt är som festligast och hon absolut inte vill hem. Lycka alltså.

Så nu är det jag och den här lilla gullisen hemma om dagarna på tumis. Junohjärtat. Alltid glad!

Fast ja, vi blir nog inte ensamma så värst många dagar tippar jag på.

Räknar lugnt med att den första förkylningen är här väldigt väldigt snart. Välkommen hääääärliga hösttermin!

Har ni också vardag nu?

puss

Julia

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00