ANNONS

Vad var det jag sa och mumsig mat!

/

Jaha. Hej vab!

Sa ju det…å andra sidan krävs väl inget geni för att lista ut att vi skulle bli sjuka efter att vi alla har hållit oss friska i ett helt år nästan.

Det snörvlas till höger och vänster. Junohjärtat, Belle och Carlos är först ut. Ingen känns helt hundra förutom jag än så länge men det är väl en tidsfråga antar jag.

Fast det är rätt mysigt ändå. Att boa in sig i vardagsrummet framför Greta Gris ( Belles val ), äta glass med kolasås och vila.

Nu ska jag skriva ner alla önskeinlägg och om inte all tid går åt till Greta Gris och soffmys så kommer ett önskeinlägg lite senare.

Puss och ta hand om er!

Julia

Ps, här kommer ett recept på bland det godaste jag vet om i matväg som jag äter så ofta jag får chansen. Gott bara sådär eller som tillbehör.

Ugnsbakad sötpotatis med fetaost

Skala och skär sötpotatis i skivor. Lägg i en skål och ringla över ekologisk rapsolja. Salta med lite havssalt.

Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper och skjutsa in i ugnen på 200 grader tills de fått färg och är mjuka. Tar ungefär 20 minuter i min varmluftsugn.

Häll potatisen i en skål och smula över fetaost eller chevré om man så vill.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00