ANNONS

Önskeinlägg Belles garderob

/

Hej sötisar!

Kom inte hösten väldigt plötsligt? Eller brukar den kanske göra det alltid. Kyliga vindar, mörka kvällar och förkylda små. Junos första. Mmm nog är det höst allt hemma hos oss i alla fall.

Jag hann inte titta in mer här igår men nuså. Tänkte visa hur det ser ut i Belles garderob. Det är en salig blandning mellan nytt och ärvt från storasyster.

Jag såg en dokumentär som handlade om klädtillverkning ( ångest alltså så fruktansvärda förhållandena är för de som arbetar med särskilt själva färgningen av många barnkläder ) och tänker försöka dra ner på vissa sorters plagg och tänka mer hållbart när jag handlar. Lite mer genomtänkt och medvetet så att säga.

Och om man noga inventerar och ser vad som fattas så blir det ju inga onödiga inköp heller. Sedan så tycker vi ju alla i hela familjen att det är väldigt roligt med kläder förvisso men ja. Det går att fundera lite extra ändå över det som ska köpas tänker jag.

Men nu tar vi en titt in i Belles garderob. Jag skriver inte ut köpställen mer än för det som finns i butik just nu. Återkommer däremot med tips på barnkläder som finns i butik nu i ett senare inlägg.

Belles garderob är en vintagehistoria fyndad hos Bästa Binge. Målad i pärlgrått.

Inuti finns ett gäng hyllor.

Juno och Belle delar rum. Där ser ni Junos byrå. Och självaste Juno.

Som är prick överallt just nu. 

Och så gullig att man vill äta upp henne. Ungefär så!

Allra högst upp förvaras Belles ullunderställ och kläder som är lite för stora än. 

Mycket blått och rosa. Så fint ihop!

Mer klänningar än byxor. Byxor sätts på efter intensiva förhandlingar. Klänningar är det som står högst upp på önskelistan och är de finaste man kan ha på sig enligt Belle. Jag är redo att hålla med. Hon är verkligen rasande fin i sina klänningar.

Blusar, tröjor och badkläder.

Så himla fint litet set med finstickad kjol och matchande tröja. Finns på HM just nu.

Travar med pyjamasar. Finns nog inget gulligare än pyjamasklädda barn tycker jag. Så mysigt och gulligt!

I lådorna finns solisar, sjalar, smycken och piff. Mmm mycket piff blir det.

Blir alltid så nostalgisk när jag går genom lådorna med Elles gamla kläder. Så mycket fint som Belle kan ärva.

Belle når att ta sina kläder själv och klär sig också gärna s j ä l v.  Och väljer sina outfits s j ä l v. Punkt och slut haha. 

Nu ska jag ta hand om två ynkliga små hjärtan. Så snuvigt så snuvigt.

Ah just, en sak till. Om några veckor så ska det filmas hemma hos oss. Haha hjälp alltså. Vi har byggkaos ju. Eller ja det har vi alltid i något hörn. Och den som är allra mest nervös är nog Carlos för det är han som ska vara med i programmet. Alltså det ska bli SÅ spännande. Bered er för att poppa popcorn hehe…

Lovar att berätta mer om det när jag får.

puss

Julia

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00