ANNONS

Drömfint till hösten, uppfylla höstlöfte och en smula panik!

/

(Inlägget innehåller adlinks)

Jag är inte riktigt där ännu. Att inreda höst här hemma. Höstpiffet ni vet? Det lite mer ombonade och mysiga.

Tills rätta feelingen har infunnit sig så fortsätter jag att spana efter fina kläder att möta hösten i.

Drömfin stickad tröja från Ganni. Ännu drömmigare särskilt för plånboken vore att kunna sticka en själv kanske?

Men ja. Hur ljuvlig som helst och den finns HÄR. Jag behöver uppdatera garderoben med basplagg ni vet. Tishor, linnen och så. Linnet från Filippa K som finns HÄR är ju fint.

Jag ledsnar nog aldrig på spetsiga ballerinas. Så snygga beiga i mocka från Flattered som finns HÄR.

Höstigt röda naglar med Essies nyans A list finns HÄR. Och titta så fint med en blå urtavla på klockan från Triwa som finns HÄR.

Jeansen har jag tipsat om förr men de är ju så snygga! Kommer från Gina och finns HÄR. Flätade väskan i mocka har jag sneglat på sedan länge. Finns HÄR och nu på rea såg jag.

Hello sötisar!

Den här veckan blev ju inte helt som planerat men det blir det ju sällan när man har små. Dagens jobbmöte är avbokat och jag får roa mig med snuviga små näsor och torsdagsstädning. Jaja, funkar det med.

Alltså hörrni nu fick jag lite panik för det där med filmningen. Här på bloggen väljer jag ju att ta vääääl vinklade bilder och kan lätt rafsa undan allt som inte ska vara med på bild. Rörligt format blir ju en heeeeel annan sak. Oj! Vad har jag sagt ja till haha?! Barnen ville såklart såååå gärna att Carlos skulle vara med så jag hade inte hjärta att säga nej trots att jag misstänker att det är jag som får göra jobbet så att säga.

Jag räknade ut att jag behöver 9 dagar på mig att förbereda. Alltså inte nio hela dagar utan några timmar varje dag för att plocka i ordning och piffa lite. Gå genom varje rum och de platser ute som ska vara med. För det finns liksom inte särskilt mycket tid över varje dag som fylls med bebis, jobb och vardag.

Mmm blir nog bra det där. Eller…?

Torsdagsstädning var det ja. Dags att ta tag i den!

Och så tänker jag bocka av en av mina höstlöften. Nämligen att så sakteliga få in mer motion i mitt liv igen. Har saknat löpningen något enormt alltså. Provade där ett tag när Juno var några månader gammal men nej det kändes inte hundra.

Provar igen idag. Nu borde väl kroppen vara redo väl tycker jag.

puss

Julia

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00