Godmorgon sötisar!

Här är det fredagsfeeling extra allt känns det som. Belle är ledig från föris, det är sådär höstmysigt ute, Carlos är äntligen hemma och vi har en hel härlig helg framför oss.

Visst är dahliorna helt ljuvliga? Och ser ni Junos lilla korg som skymtar? Alltså jag har inte hjärta att göra mig av med den. Gud jag kommer att bli en människa som samlar på sig och inte kan skiljas från saker. Särskilt inte bebissaker…

Ses snart igen. Ska ta tag i fredagen!

puss

Julia

 1. Karin skriver:

  Så fina bilder. Det är något tröstefullt och vilsamt över dem. Tack för att du oförtrutet delar med dig. Trevlig helg från en trogen läsare.

  1. Julia skriver:

   Men tack vad glad jag blir. KRAM

 2. Linda skriver:

  Mysigt =)
  Hur får Belle gå på förskolan när du är föräldraledig/driver företag? Får du bestämma tiderna?
  Ha en fin helg!
  kram

  1. Julia skriver:

   Ja jag har fått bestämma tiderna själv men de passar nog verksamheten bra också tror jag. I Sthlm har vi generösa tider även om man skulle vara föräldraledig enkom vilket såklart kan diskuteras. Men just nu jobbar jag 25 % ( även om det oftast blir mer än så ). Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..