Alltså guuuuud vilken hosta mina små älsklingar fått. Allra mest Belle. Lilla hjärtat.

Juno är pigg som ni kan se och har totalt gått loss bland mina viktiga papper och post som jag i all hast bara stuvade undan förra veckan innan filmandet här hos oss. Jaja. Lika bra att hon tog tag i den röran så kan jag sortera lite och ta tag i resten.

Igår kväll spontanshoppade jag ett bord. Carlos hejade som vanligt på när jag kände mig lite osäker sådär. Ska jag, ska jag inte…? Inte osäker på om jag älskade borde för det var total kärlek vid första ögonkastet utan mer det där oj var ska jag nu ha den känslan. Vårt hem är ju liksom inte direkt särskilt rymligt med tanke på hur många vi är och möbler har vi så att det räcker och blir över.

Men jag slängde iväg ett sms till Bästa Binge som la ut borde på sitt insta och pixpaxade den. Och nu står det här. Redo att skrubbas av och ställas på sin plats.

Det får bli ett byte av arbetsbord helt enkelt. Tror att det mörka bordet gör sig fint i vårt ljusa arbetsrum. Lite mer tyngd sådär. Även om vitt, ljust och lätt är superhärligt på sitt sätt. Omväxling förnöjer och vem kan inte älska såna små hjul som borde har?

Och sedan så blir jag faktiskt lite till mig av sådana gamla skönheter. Bordet är ungefär 150 år gammalt.

Hoppas nu att den blir sådär bra där som jag ser framför mig…

puss

Julia

 1. Lna skriver:

  Härligt! Inlägg! Såå pepp!!! Mer sånt och mer tips tack! Mycket inspirerande. Kram

 2. Men gud så fint!!! Typiskt bra köp!!!

  1. Julia skriver:

   Men visst, SÅ himla glad för den 🙂

 3. Lina skriver:

  Hej Julia!
  Skulle du inte kunna tipsa om pojkkläder också? Jag har mycket lättare att hitta kläder i dov/mild stil till mina flickor på de stora klädkedjorna men så fort pojkkläderna gått över 92/98 så ändras stilen markant och det är starka färger och tryck på det mesta.

  1. Julia skriver:

   Jo absolut, knåpar ihop den lite senare idag så håll utkik. Kram! Ps, håller Såå med, stilen blir en helt annan 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..