Skräp alltså.

I förrigår efter att jag lämnat barnen på morgonen så lyckades jag slarva bort bil och hemnycklarna. På vägen mellan bilen och vårt sovrum dit jag skyndade mig för att Juno var hungrig och jag skulle amma.

Har letat på samtliga möjliga och omöjliga ställen.

Måste sluta stressa sådär. Brukar hänga upp nycklarna men tydligen inte. Nu har jag fixat värsta nyckelknippan med stora pompoms av garn och så kan jag hänga den runt halsen.

Brukar ni slarva bort en massa saker? Det här är första gången jag slarvar bort något som inte verkar bli upphittat. Ska bli intressant att se var de tog vägen. Sen när hela dörrlåset är utbytt och bilens dörrar är omkodade. För jag kan tänka mig att det preciiiiis då är himla lägligt för nycklarna att dyka upp igen. Eller vad tror ni?

Nog om tråkigt slarv. Nu ska ni få se lite höst på farstutrappan och utanför växthuset. Börjar bli dags att göra höstfint ute på gården men det får bli en lite härligare oktoberhelg när vi kan hjälpas åt hela familjen. Tills dess får blommorna stå för piffat och löven får skräpa runt ett tag till…

Nu lite mysig mammaledighetsonsdag med kyrkis och gympa. Skönt att unna sig en nästan helt ledig dag såhär i mitten på veckan tycker jag.

puss

Julia

 1. Sofia skriver:

  Kolla under där du hänger nycklarna.. ..vi har ett nyckelskåp & under en korg med skor.. ..ibland har det hänt att nycklarna ramlat ner i en sko ett litet tips bara. Hoppas du hittar dom.
  Ha en finfin lördag!
  Kram
  Sofia

  1. Julia skriver:

   Skurhinken stod under men inget där 🙁 KRAM

 2. Anonym skriver:

  Men hur tog du dej in då?

  1. Julia skriver:

   C var hemma 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..