Jag brukar få en hel del frågor om vår köksbänk så här kommer lite bilder på den!

Det är carreramarmor. Ett klassiskt härligt gediget material. Så vackert tycker jag. Marmor är ganska poröst och känsligt. Men vi resonerar som så att livet får synas i hemmet. Något märke och en fläck här och där kvittar ju. På andra sidan har vi en bänk i rostfritt som ju tål prick allt och det är där maten lagas mestadels. Bra uppdelning tycker jag av materialval. Och det är snyggt ihop också för den delen.

Jag är inte så förtjust i konstgjorda material som ska efterlikna så vill du ha en marmorskiva, köp en! Ett kök varar ju inte för evigt ändå.

Vill ni se mer av bänkskivan?

Läs mer här:

Tisdagsuppdatering från lilla köket

Ommöblerat kök

En titt på vår nya bänkskiva

puss

Julia

  1. Hanna skriver:

    Håller verkligen med dig! Brukar få så mycket frågor om just vår marmor i köket och mitt svar är alltid detsamma… Min mormor sa att ett kök skall användas och då gör det inget om allt inte ser perfekt ut Har man svårt för fläckar mm brukar jag rekommendera ett annat material. Ha en riktigt mysig fredag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..