ANNONS

Vår nya adventsstake!

/

(Inlägget innehåller en adlink)

Lovade ju att visa vår nya adventsstake för er. Så här är den, tadaaaaa!

Inte särskilt tjusig men väl en klassiker och väldigt härligt charmig. Belle tyckte den var fantastisk! Bra betyg. Juno också. Ja det ser ni ju…

Jag lovar dyrt och heligt att ha kvar den för alltid. No more plastiga ljusstakar i vårt hem. Det lovar jag också.

Jag vet inte hur jag tänkte när jag monterade ljusen och fäste grankransen på. Tänkte inte alls kanske. Eller så hade fullt sjå med att rädda staken från att krascha. Den ska vara på Lucia där bakom stjärngossen förstås.

HÄR finns den att köpa för den som är sugen på en likadan.

Annars så har väl dagen spenderats i soffan mestadels. Mysigt. Jag har fixat några tävlingar som ni kan få delta i här på bloggen i december om ni vill. Tycker så vansinnigt mycket om er och vill på så sätt ge er chansen till att vinna något fint. Kanske en tävling i veckan? Varje advent?

Och så är tankarna mest väldigt juliga just nu. Jag kom också idag på att november är ju inte ett dugg en trist månad. Först så har vi ju ändå Halloween, sedan All Helgona ( som visserligen inte är direkt upplyftande men vacker på sitt lite vemodiga sätt ) och den allra första frosten brukar göra allt så himla stämningsfullt. Och det härligaste, man får planera jul bäst man vill.

Nä, jag har omvärderat november. Bra månad ändå ju!

Ses imorgon igen såklart!

puss

Julia

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00