(Inlägget innehåller en adlink)

Lovade ju att visa vår nya adventsstake för er. Så här är den, tadaaaaa!

Inte särskilt tjusig men väl en klassiker och väldigt härligt charmig. Belle tyckte den var fantastisk! Bra betyg. Juno också. Ja det ser ni ju…

Jag lovar dyrt och heligt att ha kvar den för alltid. No more plastiga ljusstakar i vårt hem. Det lovar jag också.

Jag vet inte hur jag tänkte när jag monterade ljusen och fäste grankransen på. Tänkte inte alls kanske. Eller så hade fullt sjå med att rädda staken från att krascha. Den ska vara på Lucia där bakom stjärngossen förstås.

HÄR finns den att köpa för den som är sugen på en likadan.

Annars så har väl dagen spenderats i soffan mestadels. Mysigt. Jag har fixat några tävlingar som ni kan få delta i här på bloggen i december om ni vill. Tycker så vansinnigt mycket om er och vill på så sätt ge er chansen till att vinna något fint. Kanske en tävling i veckan? Varje advent?

Och så är tankarna mest väldigt juliga just nu. Jag kom också idag på att november är ju inte ett dugg en trist månad. Först så har vi ju ändå Halloween, sedan All Helgona ( som visserligen inte är direkt upplyftande men vacker på sitt lite vemodiga sätt ) och den allra första frosten brukar göra allt så himla stämningsfullt. Och det härligaste, man får planera jul bäst man vill.

Nä, jag har omvärderat november. Bra månad ändå ju!

Ses imorgon igen såklart!

puss

Julia

 1. Sanna skriver:

  Du har verkligen en inspirerande blogg! Och ett så fint hem! Skulle också vilja ha så hemtrevligt med vackra ting men det tenderar att jag inte orkar damma allt tyvärr. Dammtorkar du allt varje vecka eller låter du det gå lite tid mellan? Tack för inspirationen!

  1. Julia skriver:

   Dammar lite nu och då men inget regelbundet direkt hehe…typ det tristaste som finns nästan väl? Kram J

 2. Anna-K skriver:

  Den ljusstaken är så fin, har funderat själv på att beställa den. Det är verkligen en klassiker och i trä dessutom:) bra val ! Jag gillar oxå november inte alls jobbig månad . Tycker januari februari är dom jobbigaste , fast är det snö och sol kan det vara fint även då. Ha en fin dag!

  1. Julia skriver:

   Verkligen fin 🙂 Jag har svårast med augusti och mars tror jag. Fast äh, alla årstider har sin charm. Kram!

 3. Linda skriver:

  Tjusigt! Har du något tips på fina julkulor i rött?

  1. Julia skriver:

   Åh nej har inte sett några fina ännu…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..