Vi har ju som ni vet ett gäng olika projekt som pågår samtidigt jämt och ständigt. Pjuh!

Men jag måste säga att det senaste. Vår hallrenovering som jag skrev om HÄR blir riktigt bra. Och går framåt i ganska bra fart. Vi hittade ju så fin ursprunglig pärlspont bakom alla gips och spånskivor.

Vrån under trappen har jämt varit en kaosplats. Vi har gjort lita halvdana försök till struktur och ordning men nä. Kaos är vad det varit. Alltid. Ni vet man bara kör in allt gång på gång på gång tills kaoset är ett faktum och man vet knappt var man ska börja för att reda ut det.

Ni ska få se lite glimtar av hur där ser ut nu. Hyllor och förvaring på plats. Där förvaras lampor, batterier, värmeljusförrådet, städprylar och så. Ordning & Reda är ta mig tusan lycka på hög nivå.

Tadaaaaa!

Allt nödvändigt tråk ska samsas här på hyllorna.

All förvaring hade jag redan hemma. Tur det. Har letat efter lämpliga lådor och korgar men inte hittat något fint. Det här blev ju toppen!

Väggarna målades i ljusgrått. Himla fin färg. NCS koden är 1500 för den som vill veta det. Personligen föredrar jag gråa nyanser som drar mot blått. Inte beige.

Inte ett dugg färdig skrubb men piffa bör man…det är ju det roliga.

Till städprylarna!

Gud vad mycket bra att ha prylar man har egentligen. Men jag vill ju bunkra upp med batterier, ljus osv. När de behövs så behövs de bums så att säga.

Golvet lägger vi till helgen.

Carlos har frågat mig tusen gånger om, om jag nu är alldeles säker på marmorgolv i rutigt mönster ( svart och vitt ). Är jag det? Gud blir alldeles velig av det här. Men rutigt känns himla härligt sekelskiftessnyggt inte sant?

Och det är bara ytan under trappen som ska ha golvet. Själva halldelen får ett helt annat slags golv.

Hej tisdag!

Här är en salig blandning av snuvig liten bebisnäsa, kaosmorgon med försovning ( hur är det ens möjligt att försova sig så brutalt med en liten bebis ), pepparkakslatte, jobb, tvätthögar, fix med prylar där under trappen och novembersolig promenad på slingrig grusväg.

Himla härlig tisdag. Hoppas er också är det!

kram

Julia

 1. Karin skriver:

  Hej, är så nyfiken på hur du gör din pepparkakslatte? Vilken kapsel och hur mycket mjölk o pepparkakskrydda använder du? Har själv en Sjöstrands kaffemaskin☕️!
  Tack!

  1. Julia skriver:

   Oj vet inte exakt kapsel men föredrar de mildare varianterna eftersom jag inte är sådär jätte mkt för kaffe om den inte är just smaksatt men himla mycket mjölk. Har gjort en vanlig latte ( använder honung som sötning och så skummad varm mjölk i massor ) och så blandar jag i pepparkakskrydda också, en gnutta. Kram!

 2. Sofia skriver:

  Älskar att följa när ni bygger om. Blir alltid

  1. Julia skriver:

   Tack 🙂

 3. Anna skriver:

  Fint! Var kommer glasburkarna från?

  1. Julia skriver:

   Tack snälla, de är gamla loppisfynd.

 4. Åsa skriver:

  Underbar liten skrubb ni fått till där under trappen! Älskar oxå ordning och reda på alla saker, det känns så bra i själen på nåt sätt
  Ha en härlig tisdagkväll vännen!
  Kram Åsa i Jönköping

 5. Superfint! Vilken dröm med ett sånt utrymme där man har allt ”nödvändigt”. Har med målat med den färgkoden hemma. Älskar den! Tycker du satsa på rutigt golv

  1. Julia skriver:

   Taaaack 🙂 Rutigt blev det. C hade lite tid över så golvet lades redan nu ikväll. SÅ nöjd! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..