ANNONS

Mysigt, varmt och mjukt med Davida Cashmere!

/

(Sponsrat inlägg)

Hej sötisar!

Tittar in med ett erbjudande till er. Det har nog inte undgått någon att idag är det den stora shopparedagen Black Friday. Inboxen svämmar över av erbjudanden minst sagt…och jag tog en liten tur till ett shhoppingcentret tidigare idag ( mer om det sen ).

Personligen håller jag mig till sådant som jag antingen behöver, har tänkt på sedan innan eller som jag vet är ett bra köp. Eller presenter förstås. Det är ju ändå snart jul.

Cashmere är aldrig aldrig fel. Jag älskar cashmereplagg! Kvalar in under bra köp helt klart.

Det finns ingenting mjukare, skönare och lyxigare än det. Sköter man om plagget rätt så håller den i en evighet. Vädra istället för att tvätta ofta och eventuella noppror tar man bort med en speciell liten kam. Då blir plagget som sprillans.

Just nu är favoriten den här stora mjuka varma ljusgråa sjalen från Davida som får värma mig både ute och inne.

Hemma har jag den gärna om axlarna på kvällen. Så mysigt och varmt när man är lite frusen av sig.

Just nu kan ni shoppa hela Davidas sortiment till 25 % rabatt med koden BW25

Från och med nu fram till och med den 1 december. Så ni hinner kika runt i lugn och ro. Där finns perfekta julklappar till dig själv eller någon du tycker om.

Min sjal hittar ni HÄR och hela Davidas sortiment hittas  HÄR.

Ses sen!
Puss
3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00