Mina helgfynd!

(Inlägget innehåller adlinks)

Har ni shoppat loss nu när det är erbjudanden prick överallt?

Jag var in en sväng igår med en kompis till ett köpcentrum men alltså nja. Jag har nog lite svårt med fysiska butiker just nu. Tycker allt känns oorganiserat, trångt, bökigt och jobbigt. Juno är inte den där stillsamma ”sitta i vagnen medans mamma strosar” bebisen heller för den delen.

Så bästa shoppingstrategin för mig är helt klart att klicka hemifrån. Med en kopp latte och nöjd bebis som får röja loss bland sina leksaker.

Jag känner mig nästan färdig med klapparna så det blev inga sådana förutom en grej till Carlos men vette tusan om jag vågar visa den här. Han är ju en av mina mest hängivna bloggläsare. Eller tittare snarare. Han kollar in bilderna. Älsklingen. För er som är nyfikna så kan ni se julklappen HÄR. Carlos favorit! Han är också en riktig hudvårdsälskare som sin fru. Kanske inte på samma nivå men åt det hållet.

 Däremot så hittar jag lite annat fint inne på Lindex som har 25 % på hela sitt sortiment högen ut.

Ni ska få se!

Det blev de HÄR mjuka strumpbyxorna i cashmereblanding som jag visade häromdagen. Blir perfekta att mysa runt i nu i vinter. Med en stor stickad långtröja till.

Underkläder. SOM jag längtar efter lite snygga underkläder. Ni med bebisar som ammar vet precis vad jag menar. Jag tyckte färgen var så härlig och modellen på BH:n har jag en av sedan tidigare. Riktigt fin och välsittande. Finns HÄR.

Matchande trosor till. Finns HÄR och HÄR. Jag gillar höga trosor. Både skönt och fint.

En svart klänning. Jag tillhör inte skaran som har mängder av svarta plagg i garderoben. Nästan inga alls faktiskt trots att det är så supersnyggt. Visst ser den lite trist ut vid en första blick sådär? Kan meddela att den sitter så enormt fint på. Smickrande! Dragkedjan bak är synlig ( så snyggt ) med en rosett upptill och så har den fickor. Ett riktigt budgetkap till snygg klänning som kan både kläs upp och ner samt användas året om. Finns HÄR.

kram

J

 1. Linda skriver:

  Betydligt mera harmoniskt med nätshopping kontra butiksshopping med små barn =)
  Oj, är du redan klar med alla julklappar? Hur mycket ca lägger ni på julklappar per barn? Får alla barnen för samma summa eller varierar det beroende på ålder?
  Kram

  1. Julia skriver:

   Jaa men duvet jag köper inte bara nu utan genom hela året när jag hittar något fint och bra.Oj det ärorika men tenderar ju att bli dyrare och dyrare ju äldre barnen blir. Varken Belle eller Juno önskar sig särskilt dyra klappar. Däremot satsar jag på många ( särskilt till Belle som är i åldern mest är bäst ). KRAM

 2. Anna skriver:

  Har också beställt den klänningen. Ska bli spännande att se hur den sitter, men snittet ser ju smickrande ut iallafall.

  Jag måste dock erskänna att jag redan äger tre svarta klänningar…

  1. Julia skriver:

   Såg att jag har två men ena är kortärmad och den andra är helt bar i ryggen och funkar endast på festfest så att säga. Ja nu håller vi tummen att de passar. Jag provade 34 i butik men det kändes lite för tight så en 36:a blev beställd 😀 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..