ANNONS

Julig äpple och päronmos!

/

Pannkakor, plättar och ugnspannkaka är något jag ofta svänger ihop.

Väldigt ofta.

Barnen älskar såklart!

Jag brukar variera mig lite med tillbehören och senast kokade jag ihop en äpple och päronmos med en lite julig smak.

Det är så enkelt att göra själv. Och blir så mycket godare.

Jag brukar använda svenska päron och äpplen ( passa på nu när det finns gott om i butikerna ). Skära i bitar. Lägga i kastrullen och täcka med vatten. Låta de småputtra på spisen tills bitarna mjuknat. Antingen tar jag råsocker eller kokossocker som sötning och den här gången kryddade jag även med kanel, vanilj och kardemumma.

Julig pannkaksmos i ett nafs!

Vill man så kan man såklart göra nosen slät men vi föredrar den med lite bitar.

Godmorgon hjärtan!

Mys med söndag. Vad har ni för planer?

Vi har frisörtid inbokad för de som vill klippa sig. Carlos fortsätter bygget i hallen. Blir helt enormt fint. Vi har satt dit en gammal dörr ( det var helt öppet tidigare ) och nu känns det så genuint och praktiskt. Det har ju suttit en dörr där förr i tiden. Vi är inga byggnadsvårdare men nog känns det fint att återskapa på vårt sätt ibland.

Ska fixa frukost till Juno och Belle nu. Våra små morgonpigga. Å andra sidan är hon min första bebis som sussar sött till omkring 7 utan problem. Skönt.

Ses sen!

kram

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00