(Sponsrat inlägg)

Påminner om erbjudandet på 25 % rabatt på hela sortimentet inne hos DAVIDA. Och passar på att visa mitt fina mjukisset därifrån.

Julens hemmaoutfit är färdig skulle man kunna säga. Byxor och tröja i mjukaste mjukaste cashmere. Tröjan använder jag för all del även till jeans och andra byxor.

Man känner sig världens lyxigaste när man myser runt hemma i det här fina setet.

Och som sagt var så kan ni just nu och fram till 1:a december shoppa hela DAVIDA sortiment till 25 % rabatt med koden BW25

Där finns perfekta julklappar till dig själv eller någon du tycker om.

Hela DAVIDAS sortiment hittas  HÄR.

Jag har Medium på tröjan och Small i byxorna. Skulle vilja säga att de är något mindre i storlek så ligger man mellan två storlekar kan man med fördel välja den större.

Förresten så är alla som shoppar hos shoppar hos DAVIDA under veckan med i en utlottning om ett lyxigt presentkort till ett värde på  5000 kr.

Ses sen!
Puss
 1. Oj, och jag som har tänkt precis tvärtom om dina modellbilder, att hur söt är du inte? Kör på, du gör jättefina outfit bilder har precis hittat hit från fyra årstider, och läser nu varje dag.

  1. Julia skriver:

   Gullig du är, stort tack 🙂 Kram! Julia

 2. Anna skriver:

  Jag tycker att det är jättehärligt med blandningen av hus, kläder, shopping, mat här och jag blir väldigt mycket mer inspirerad av en småbarnsmamma som visar kläder än av en sönderretuscherad proffsbloggare. Hoppas att du fortsätter med samma trevliga blandning Julia!

 3. Lotta skriver:

  Jag läser din blogg som jag gör med andra bloggar. Är i medelålder 46 år och har levt ett vanligt liv med man och tre barn som nu är vuxna ( ung mamma ) ute på landet Ingarö. Jag vill verkligen inte jämföra bloggar men jag vill att du ska veta att du är en bra förebild som bloggerska. Naturlig, mysig, lantlig, och så naturlig. kan känna igen mig så mycket i dig när jag hade egen blogg som jag tyvärr la ner för några år sen. drommevit.bloggspott.se. Ta inte åt dig av dumheter. Stor kram.

 4. Julia skriver:

  På sin egen blogg gör man väl som man vill?! Mia kan ju starta en egen inredningsblogg å grotta ned sig i den då, inklusive adventspynt!
  suck!

 5. Ullis skriver:

  Julia du är en naturlig skönhet❤️
  Följt din blogg i många år p älskar blandningen!
  Du ser ut som en vän man vill ha❤️
  Kram på dej/Ullis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..