ANNONS

Så nära så nära!

/

(Inlägget innehåller adlinks)

Nu är det så nära så nära. Advent.

Jag har ju redan gått loss lite lite här hos oss. Men till helgen då blir det bak och så måste jag ju ordna med blommor, kransar och så.

Fotar och visar när de är färdigt till helgen så ska ni få se.

Några sista minuten adventstips i shoppingväg! För att komma i stämning sådär ordentligt.

Blommor, musik, peppisar och ett lussebak är ju såklart absolut nödvändigt också. Eller ja, man måste inte baka men dofterna är ju så ljuvliga tycker jag. Det där med glögg har jag aldrig förstått mig på. Tycker verkligen i n t e  om det. Varm choklad eller en pepparkakslatte är mer min kopp…med grädde mmmm!

Ljusstake som man förstås kan ha efter jul också. Silvrigt vacker med blad. Blev så glad när jag hittade den HÄR fina inne på Indiska. Måste hitta vackra ljus till.

En vintervit stjärna med vackert hålmönster att hänga i fönstret från Ellos som finns HÄR.

Pyjamas att mysa runt i om helgerna när man inte är ute på julklappshopping, julmarknad eller så. Finns HÄR inne på Indiska.

Sötaste koppen till den där pepparkakslatten. Finns HÄR inne hos Royal Design.

Och så vill jag såklart säga tack. Världens snällaste hälsningar har ni lämnat till mig. Jag lovar dyrt och heligt att fokusera på det som är positivt, glatt, härligt, varmt och kärleksfullt. Så himla mycket bättre så. Men i sköra perioder pallar man inte en endaste onödig grej. Så är det bara.

Ni är bäst! Ses snart igen!

puss

Julia

1
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00