ANNONS

Livet är så upp och ner!

/

Hej fina!

Mina dagar de senaste veckorna, eller ja det börjar bli månader snart tror jag är så himla upp och ner.

Mina lyckliga stunder så är jag sådär lycklig att jag nästan svävar och känner mig alldeles bubblig. Mina sorgsna stunder undrar jag vad livets mening egentligen är. Eller ja, meningen vet jag ju. Herregud så mycket härligt livet har att ge mig. Men varför är det så kort? Har man turen att leva länge, så är det ändå så kort tid på jorden.

Jag måste bli lite mer sams med åldrandet och att livet har ett slut. Men alltså det är sjukt svårt. Jag är verkligen rädd. Livrädd!

Ännu mer nu då den liksom är i min närhet. Här men ändå inte och ingen vet. Det ska jag jobba på, min rädsla för att åldras och att livet har ett slut. För jag kommer ju liksom inte undan. Ingen gör det.

Jag har lärt mig så mycket om livet. På kort tid. Än en gång har mina prioriteringar, tankar och drömmar omvärderats. Jag vet ännu tydligare vad som är viktigt för mig. Även om jag är ganska skör och kanske inte kvalar in som världens härligaste mamma, fru och vän just exakt nu. Men jag kommer igen.

Allt blir så påtagligt när någon man älskar blir sjuk.

Min lilla pappa kommer nog aldrig mer hem igen. Så är det.

Att ena stunden amma min bebis, för att sedan i andra försöka få i min pappa några klunkar mjölk. Alltså nej hjärtat går ju sönder och hela situationen känns bara så oändligt sorglig. Samtidigt som jag befinner mig i bebislyckan och en plats i livet som jag är väldigt tillfreds med. Men jag antar att det är så. Livet har sin gång. Sorger och lycka finns där, samtidigt.

Ok, nog om det. Tänkte bara uppdatera lite om läget och livet.

Nu ska jag duka fram lite kvällsfika till barnen. Vi har en så mysig tradition. När Carlos är iväg och tränar så myser vi med clementiner, saffransbullar, smörgåsar och mjölk. Gamla avsnitt av julkalendern till. Trots att magarna nog är ganska mätta efter middagen. Men kvällsfika är ju oemotståndligt mysigt eller hur?

Köpte första hyacinterna och ställde på köksbordet. Krukan är så söt och vintrig. Köpte ett gäng på loppis i somras och tycker att jag ser sådana lite nu och då för några tior på sin höjd. Helt klart prisvärda och lite extra fina nu till jul.

puss

Julia

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00