Hej raraste!

Har ni haft en fin andra adventshelg?

Jag pustar ut lite. Vår var mysig men helgerna tenderar ibland att bli intensiva. Jag tror att alla med stoooora familjer känner igen känslan?

I lördags var vi på Belles allra första dansuppvisning.

Sockersött. Och för min del sådär rakt igenom känslosamt och tårarna ville inte sluta trilla. Min Belle. Världens modigaste.

Temat var pyjamas som ni kan se. Belle i sin favvis med Pippi på.

Allas blickar på henne. För så är det när man har ett speciellt utseende och är olik de flesta andra. Man blir tittad på. Och jag kan förstå att man tittar på Belle. Hon är så speciell. Min fina vackra Belle.

Efter sista dansen fick hon en stor kram och ros från dansfröken allra först. Ja ni kan ju ana exakt hur mycket det betydde. Gud alltså det var så fint allt rakt igenom. Och vackraste buketten Carlos kunde hitta på torget. Med rosa rosor. Nu står den där på bordet och påminner om hur modig, duktig och alldeles fantastisk Belle är.

Efter dansuppvisningen strosade vi genom stan ner till hamnen och julmarknaden. Kyligt och ruggigt så vi begav oss hemåt ganska så snabbt.

Jag köpte så gulliga stickade julgranskulor. Ett var till barnen att hänga i granen.

Igår blev det peppisbak och adventsfika med kompisar. Efter att jag varit hos pappa en sväng. Både Elle och Juno hade varsin liten respektive stor vän över.

Juno och Leonell är ungefär hur gulliga som helst tillsammans. Hon brukar vara bussig med blöta pussar. Dör alltså!

Det var glimtar från vår helg.

Ses lite senare. Har en mysig tävling på gång.

puss

Julia

 

 

 1. Ellie skriver:

  Tack snälla för svar
  Jag ska prova har jag bestämt. Har även tankar på att utesluta jäst och socker så mkt jag kan. Men börjar med gluten. Är vegetarian också så det blir en utmaning detta, men ska ge det ett försök och se vad som händer!

  1. Julia skriver:

   Stort lycka till till dig! KRAM

 2. Ellie skriver:

  Hej!
  Vad fin blogg och hon är så cool och fin din lilla prinsessa!
  Jag är vuxen och har precis fått diagnosen alopeci. Det ramlar rätt mkt i skrivande stund. Inte så mkt att knota om men jag fick ett tips att utesluta gluten för att stoppa alopecins framfart, är det något du har provat eller vet mer om?
  Tack för en fin blogg och din dotter är väldigt inspirerande!

  1. Julia skriver:

   Tack 🙂 Ja jag har hört samma sak. Vi har provat men man resultat. Dock tror jag att man ska köra en strikt och sträng diet och inte äta en massa halv och helfabrikat som substitut. Belle får prova om hon vill när hon är äldre. Jag skulle ge det en chans om jag var du. Stor kram till dig!

 3. Så roligt med så bra pedagog Duktig och modig Belle
  Jag blir såå full i skratt av bilderna på Juno, det är liksom ”ni kanske tror att ni bestämmer men jag vet vem som är the real boss”
  Förstår att det är fullt upp…

 4. Aggie skriver:

  Fantastiska Bell! Vilken danslärare dessutom, wow! Blir ju tårögd av pedagoger som tänker till och lyfter upp på rätt sätt. Om du förstår hur jag menar…

  Stor kram!

  1. Julia skriver:

   Jaaa jag blev så enormt enormt glad alltså. KRAM

 5. Helen skriver:

  Så fina kulor!! Från någon som har hemsida tro, så de kanske går att köpa?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..