ANNONS

Helgglimtar

/

Hej raraste!

Har ni haft en fin andra adventshelg?

Jag pustar ut lite. Vår var mysig men helgerna tenderar ibland att bli intensiva. Jag tror att alla med stoooora familjer känner igen känslan?

I lördags var vi på Belles allra första dansuppvisning.

Sockersött. Och för min del sådär rakt igenom känslosamt och tårarna ville inte sluta trilla. Min Belle. Världens modigaste.

Temat var pyjamas som ni kan se. Belle i sin favvis med Pippi på.

Allas blickar på henne. För så är det när man har ett speciellt utseende och är olik de flesta andra. Man blir tittad på. Och jag kan förstå att man tittar på Belle. Hon är så speciell. Min fina vackra Belle.

Efter sista dansen fick hon en stor kram och ros från dansfröken allra först. Ja ni kan ju ana exakt hur mycket det betydde. Gud alltså det var så fint allt rakt igenom. Och vackraste buketten Carlos kunde hitta på torget. Med rosa rosor. Nu står den där på bordet och påminner om hur modig, duktig och alldeles fantastisk Belle är.

Efter dansuppvisningen strosade vi genom stan ner till hamnen och julmarknaden. Kyligt och ruggigt så vi begav oss hemåt ganska så snabbt.

Jag köpte så gulliga stickade julgranskulor. Ett var till barnen att hänga i granen.

Igår blev det peppisbak och adventsfika med kompisar. Efter att jag varit hos pappa en sväng. Både Elle och Juno hade varsin liten respektive stor vän över.

Juno och Leonell är ungefär hur gulliga som helst tillsammans. Hon brukar vara bussig med blöta pussar. Dör alltså!

Det var glimtar från vår helg.

Ses lite senare. Har en mysig tävling på gång.

puss

Julia

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00