(Inlägget innehåller adlinks)

Hej gullisar!

Ska vi ta en liten titt på  julklappshögen till Belle?

Hennes allra högsta önskan är ett litet sminkbord + jätte jättemånga paket. Mest i hela familjen. Så det ska jag ordna såklart.

Förutom sminkbord ( ett rysligt i plast med tillbehör som jag misstänker är en riktigt slit och släng klapp så får Belle vårigt blommiga sängkläder (HM), pyjamas (Livly), en paljettklänning (HM), tofflor från Zara ( hittade supersöta HÄR inne på Lindex för den som är på jakt efter söta tofflor), en tygspis med leksaksmat till som jag köpte i kyrkans lilla välgörenhetsbutik, Pippibok, lär dig ABC med Pelle svanslös bok, underkläder och pyssel. Jag ska slå in varje liten pinal till henne så att de blir en stor stor hög.

Passar på att tipsa om den ljuvligaste klänningen till jul jag sett. Belle är som en liten pralin i den. Min älskling! Lackskor till förstås.

Klänningen finns inne på Lindex HÄR och skorna från samma ställe.

 

Nu ska jag ta tag i den här allra sista veckan före jullov. Min första december på är det (?) sju år utan butiksruljans. Visst trillar det in någon beställning då och då i min lilla sovande butik men de är lugnt. Och känslan är så skön och lyxig att få ägna mig åt vår egen jul och lägga fokus på bloggen av hela mitt hjärta istället så gott jag nu hinner.

Ses lite senare!

puss

Julia

 1. Ia skriver:

  De röda skorna! Älsk på dem!

 2. Maria skriver:

  Hej ! Jag gjorde en beställning för ett par veckor sedan – en flätad dockkorg. Jag har inte fått den ännu. Tror du den kommer snart? Vill gärna ge den till min femåring i julklapp.

  1. Julia skriver:

   Yes påväg! kram

 3. Fanny skriver:

  Jag har fullkomligt letat ihjäl mig efter påslakansettet . Hittar det inte på hemsidan, visst var det HM? På ’vanliga’ avdelningen eller barn? Tack för en fantastisk blogg och instagramkonto. Inspirerar mig till tusen. Kram

  1. Julia skriver:

   Köpte den i fysisk butik på rea. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..