(Inlägget innehåller en adlink)

Ok. Nu håller jag tummen hårt för att älskling kan hålla sig från att kika på just det här inlägget.

Till Carlos blir det precis som till alla i hela familjen en pyjamas. Jag brukar plocka ihop något fint på HM, långkalsongvariant och en mysig tröja till. Han älskar pyjamsmys. Nästan mest i familjen. Färdiga set burkar inte falla honom i smak alls så jag gör en hittepå variant.

En ribbstickad mössa och en finstickad tröja.

Och så hittade jag ju faktiskt en riktigt rolig vintagepresent till Carlos som ni ska få se framöver. Förr i tiden hade man nämligen tjusiga glasbehållare till sina biodlingar. I behållarna hade man sockerlösningen inför vintervilan. Carlos är ju biodlare och jag tänkte att det är ju en rolig och fin detalj här hemma. I samma tema det vill säga bin så hittade jag en snygg kopp inne på HM med ett bi på.

Det blev också den HÄR boken samt favoritchoklad. Balansen ni vet.

Och hans favoritskönhetsprodukt till ansiktet från REN som finns HÄR.

Visst är väl män ändå supersvåra att shoppa till? Eller är det bara jag som tycker det. Mina egna önskelistor är ju löjligt långa…

Långlistan kommer imorgon för den som är nyfis på den!

puss

 1. Frida skriver:

  Dom är ju supersvåra att köpa till. Frågade min man idag om det var något han önskade och fick till svar att han behöver borsthuvuden till eltandborsten. Kul!

  1. Julia skriver:

   Haha gud alltså 😀 Jaja du får slå in vackert 😉 Kram

 2. Sara skriver:

  Nä jag är inte intresserad av din önskelista! Du önskar dig ju bara sjukt dyra och statusgrejer, det har vi ju sett förr…Hur gammal är du egentligen… Nu slutar jag läsa din blogg pga sånt här trams.

  1. Josefin skriver:

   Va? På en önskelista får man väl skriva vad man vill? Det man önskar allra mest? Gör jag åxå och mina barn. Sen kan jag förstårs inte köpa en ponny eller en elbil men något på listan ska väl gå att ge. Å jag önskar mig en resa till Bali! Det vet jag att jag inte får men på önskelistan står den med iallafall

   1. Julia skriver:

    Hehe jaaa skönt att man får önska sig exakt vad man vill här i livet. Hur gammal man än är. Kraaaam och hoppas dukommer till Bali någon dag.

    1. Camilla skriver:

     Ja men det är väl det bästa att man kan önska precis vad man vill:) stort som smått! tids nog kanske någon önskan blir uppfylld av en själv eller från någon annan:) Och TACK Julia för att du delar med dig av både din önskelista och familjens klappar här på bloggen, det ger ju massor av inspiration! 🙂

     Önskar dig en riktigt härlig jul!!!

  1. Helena skriver:

   Gode tid. God jul till dig också! Hoppas att tomten kommer fastän du inte är snäll mot Julia!

  1. Åsa skriver:

   Men oj vilken kommentar du lämnar!! Jag har oxå en lååååång önskelista och det är ju som sagt en ”önskelista” och det är väl aldrig fel att få göra en sån?!?! Sen är det väl strunt samma om det är ”dyra statusprylar” eller ”billigt krafs”!
   Min 13-åriga dotter önskar sig som alltid en egen häst varje jul, fast hon vet att den önskan nog inte kommer gå i uppfyllelse men önska kan man ju alltid ❤️
   Jag ser iallafall fram emot att få läsa om sin lååååånga önskelista fina Julia!
   Kram Åsa i Jönköping

 3. Anna skriver:

  Tack för finfina tips!
  Var ifrån kommer det utsöta omslagspappret!
  Tack för en toppenblogg och ha en riktigt god jul!

  1. Julia skriver:

   Ica maxi. Tac snälla 🙂 Kram

 4. Emilia skriver:

  SÅ fin liten pepparkaksstjärna! Ska du fästa den på paketet? Skulle varit supergulligt!

  1. Julia skriver:

   Ja det kanske jag skulle, bra ide 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..