Ett skönt lugn har lagt sig över vår lilla gård. Känslan av att det imorgon är julafton är magisk. Och tacksam. Så fint vi har det alltså i vårt liv.

Gud alltså jag är som ett litet barn. Mina ögon glittrar ikapp med vår gran typ hehe…Jag har minsann sett att det finns ett gång paket där till mig också.

Det är verkligen något alldeles speciellt med julafton och tiden både före och efter.

Jag handlade tidigt imorse och gjorde allt på 25 minuter. Rekordsnabbt ju. Så nu kan vi vara hemma och mysa i många många dagar utan att behöva tänka på att bege oss iväg mer än till julkyrkan då. Idag bakar jag bröd, gör en fisksoppa med grädde och saffran till middag, snor ihop en kålsallad till morgondagen, slår in de sista pepparmintskolorna och ser till så att alla paket hammar under granen. Till Junos stoooora lycka misstänker jag.

Några klappar hamnar i tomtens säck.

Åh vad jag älskar det här julstöket alltså.

Igår knåpade jag ihop årets lilla lilla peppishus. Blev ju ganska söt. Med granarna bredvid.

Elle fick ett pysselpaket från Pysselexpressen i tidig julklapp så vi hade en riktig pysseldag igår. Himla kul grej det där med pysslig paketprenumeration.

Hoppas ni känner att julefriden och lugnet är inom räckhåll nu.

Tittar in imorgon och önskar er en fin jul.

kram

Julia

  1. Du har sån känsla i allt du gör! Och så fin förmåga att kunna förmedla den i din vackra bilder. Vårt pepparkakshus blev bra men glasyren… Hujedamig! Har du något bra recept på så din glasyr?

  2. Vilken mysig dag! och vad roligt att ni gillar pysslet 🙂 Önskar dig och din familj en riktigt god jul!

  3. God jul till dig och din familj! Har läst din blogg i många år och tycker den är alltid så himla fin och inspirerande! Läste en sån fin julsaga för min 3-åriga dotter ikväll och tänkte på dig och din dotter Belle. Den heter Belle och Boo och den bästa julen, skriven av Mandy Sutchliffe. Så himla fin historia med underbara bilder

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..