Hej finisar och God Fortsättning på Julen!

Hoppas ni haft de härligt.

Soffan, mumsa chokladpraliner och marmeladkulor, soffan, jaga liten virvelvind och snyta snuvig näsa och tänka på hur fint livet är är väl ungefär vad dagen gått ut på. Och så har vi ju vår årsdag idag. Jag och Carlos. Idag firar vi 14 år tillsammans. Eller ja det var 14 år sedan vi träffades men det har varit vi sedan dess skulle man kunna säga. Ögonblicklig kärlek.

Herregud så skönt alltså. Och välbehövligt. Att få slappa såhär. Lite synd att förkylningarna avlöst varandra här hos oss senaste veckorna men ja, det är trots allt helt okej. Vi har ju bara inplanerat en massa hemmamys ändå så…

Vi hade en himla härlig julafton också. Precis som jag önskat mig fast ännu bättre.

Vi fyllde dagen med god mat, ett besök i julkyrkan, pyjamasmys och paketöppning. Junos allra första jul. Tomte kom också på besök såklart.

Kan inte annat säga än att jag är lyckligt lottad. Vilken fin familj jag har och vilken omtanke alltså. Har blivit så bortskämd med klappar att det inte är klokt alltså. Haha alltså på gränsen till  pinsamt. Jag hade liksom garderat min egen lilla julklappshög genom att köpa ett par tre klappar till mig själv. Men så kom det klapp efter klapp efter klapp till mig. Så hmm tjaaa det blev en stor hög skulle man kunna säga till mig. De ska ni få se en annan dag.

Nu tar vi en titt på några julaftonsglimtar från oss om ni vill?

Missa inte sista bilden. Min älskling alltså. Förväntansfull och alldeles sådär julaftonspirrig innan det var dags att öppna paket.

puss

Julia

  1. Grattis till er för er 14 års dag..Härliga julbilder…

  2. Åsa skriver:

    Underbara bilder! Vår jul har oxå vart så härlig och mysig! Älskar att få tillbringa tid med sina nära och kära ❤️
    Kram Åsa i Jönköping

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..