ANNONS

Några av mina julklappar!

/

(Inlägget innehåller en adlink)

Hello hjärtan!

Hoppas ni har mysiga mellandagar.

Vi myser på här hemma. Så enormt skönt alltså. Men nu börjar jag känna att vi måste hitta på något snart. Är sugen på att gå på museum. Det var länge sedan.

Ni ska få se några av mina klappar. Har uppenbarligen varit enormt snäll för oj så bortskämd jag blev.

Får visa allt i två omgångar.

Fint inslagna paket är ljuvligt tycker jag!

Boken köpte jag till mig själv. Och brun utan sol dropparna i fina flaskan från Tan-Luxe som gömmer sig där i asken fick jag av Carlos. Så himla festligt, har spanat in den tidigare och varit så sugen på att prova. HÄR finns den att köpa.

I påsen från Palmgens en klassiker. Vilken pärla alltså. Älskar!

”År 1950 lanserar Palmgrens sin tidlösa och numera klassiska rottingväska. Rottingväskan som fortfarande efter 65 år har en given plats i sortimentet och som ständigt presenteras i nya färger. Genom sin unika kombination av material och form når den sin kund både i Sverige och internationellt. Inspirationen till väskan skall ha varit att skapa en lika somrigt lätt och luftig svensk version av de korgväskor som många kvinnor då bar under sommarmånaderna i sydeuropa.”

Nu lite middagsfix här hos oss.

Sötpotatispommes och ugnsbakad lax blir det ikväll.

Sköt om er.

Kram

Julia

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00