Tack! Ska luska i det här med bilder som inte kan ses. Så kan vi ju inte ha det här. Bilderna är ju liksom själva grunden här.

Idag åkte vi in till stan en sväng och Junibacken. S J U K T mycket folk i varje vrå ungefär. Inte min kopp direkt men vi hade tur med både lunchen och sagotåget som ju är det absolut mysigaste och härligaste på Junibacken. Astrid alltså. Vilken kvinna!

Tog inga bilder alls. Var liksom inte läge. Det var snarare överleva och få plats på sagotåget som var vårt mission för dagen.

Ni ska få se något helt annat istället.

Nämligen ett 25-kronors loppisfynd. Ett stort stort fat från Rörstrand som jag inte hade hjärta att lämna kvar där på loppishyllan.

Trots skavankig och ihoplappad. Måste vara urgammal ju.

Visst försöker jag köpa saker som är hela men ibland kan jag inte låta bli…

Ja ni ser ju hur tjusig. Och perfekt för värmeljusen som just nu har rykande åtgång.

Ses imorgon!

puss

Julia

 

  1. Åh vilket fantastiskt fat!! Förstår att du inte lämnade kvar det!!

    Junibacken ska man inte besöka på jullovet alls då det invaderas av ryssar som älskar Karlsson på taket och vara storhelg är trettonhelgen..! Till och med så att Junibacken brukar varna för att komma dit just innan nyår och trettonhelgen på sim hemsida.. Jag gjorde själv misstaget för några år sedan och hela besöket gick ut på att aom du säga överleva och få med sig sina barn hem igen. Till och med så vår då 2-åring blev nästintill nedtrampad av en turistgrupp som skulle fram i kön till sagotåget.

    1. Julia skriver:

      Det var exakt så. Bara en massa buffliga ryssar, gud vilken pärs 😀 Aldrig mer. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..