(Inlägget innehåller en adlink)

Julklappar del två!

De jag köpte till mig själv. Tänker att man är alltid värd lite pepp och ”väl kämpat för i år” presenter kring jul.

För man styr upp himla mycket där kring jul. Och före. Eller ja under hela året så gör man ju det faktiskt.

Och inte visste jag att jag skulle bli sådär galet mycket bortskämd på julafton som jag blev. Det kommer en del tre också hehe för er som är nyfis på mina klappar…

Men nu till mina klappar från mig till mig själv.

En söt blus att möta våren i från Ganni som finns HÄR. Och ett halsband med en liten hjärtberlock från Blue Billie som påminner mig om hur mycket kärlek som finns i mitt liv. Oändligt mycket. Lyckliga mig som har alla dessa älsklingar i mitt liv som jag har.

Nyårsbuketten leverera fortfarande som ni kan se. Har bara plockat bort lite av det som vissnat.

Godmorgon sötisar!

Alltså jag kan knappt tro det. Vardag! Jag är ju den som fullkomligen älskar vardagen i all sin enkelhet. Ja okej den är ganska intensiv men härlig liksom. Och så hinner jag ju ägna mitt älskade jobb liiiite lite mer tid. Men idag. Då måste vårt hem få lite kärlek.

Så jobbhögen får vänta till imorgon och jag får ta tag i en rejäl vårvinterstädning här hemma. Hoppas Juno känner den passionerade städpeppen lika intensivt som sin kära mor hehe…

Måste förresten tipsa om ett av mina bästa köp någonsin. När det kommer till att städa alltså. Jag känner mig nästan lite sur över det faktum att jag inte har haft en i min ägo tidigare.

En ångmopp. SÅ sjukt bra. Skulle nästan byta ut en väska eller två mot den. Då förstår ni.

Okej, virvelvind, ångmopp och en städonsdag it is. Men först ska barnen få skjuts till skola och föris.

puss

LOADING..