Söndagsfrukosten. Dagens var nästan lika mumsig. Vi börjar lyxigt nog först klockan 9 på måndagsmorgnarna så det hinns med både rostade mackor, smoothie och annat gott.

Den här veckan blir ju den allra första hela vardagsveckan sedan jullovet. Skönt med mjukstart sådär men ja, nu vardag och det med besked.

Jag tre möten varav två inne i stan. Carlos får följa med och hjälpa till med Juno. Det tredje mötet kan hållas här hemma. Skönt. Och ännu skönare är att det mötet ska resultera i att jag slipper all vår bokföring hurraaaa! Den har legat som en tung börda på axlarna och nu hinns den inte med om jag så vänder ut och in på mig själv.

Det här blir en himla bra vecka det känner jag på mig.

Nu ska knåpa ihop ett recepttips till er som ni ska få lite senare.

puss

Julia

 1. Jelena skriver:

  Jag anser inte att varken en mamma eller en pappa ”hjälper till” med sina barn. Man har lika mkt ansvar. Eller du hjälper Carlos med barnen om dagarna? Tar hand om borde man tänka. Ordvrängeri möjligen, dock viktigt att man inte förmedlar en bild av att pappan är en bifigur när det gäller ansvar för barnen han satt till världen.

  1. Julia skriver:

   Och jag anser att jag fick hjälp av Carlos igår att ta hand om Juno. I vår familj hjälps vi åt och så beskriver jag det också. I vår familj är vi två närvarande föräldrar som spenderar oerhört mycket tid hemma och med våra barn. Jag vågar påstå att vi gör det mer än många andra för att vi har en livsstil med fokus på familjen och familjelivet.

   Förmedlar en bild till vem?

   Vi hjälps åt, hugger in där det behövs och gör vårt bästa för att vår familj ska ha det bra.

   Det blir knepigt om du vill bestämma hur jag ska tänka…jättekonstigt faktiskt.

   /Julia

 2. Jelena skriver:

  Det är lite synd att Carlos ska ”hjälpa till” med Juno, som om inte han har nåt ansvar för barnen. Förlegad syn på kvinnans roll i hemmet.

  1. Julia skriver:

   Eh va? Ja han hjälpte till med Juno när jag var på möte. Hur vill du att jag ska beskriva det hela? Toppen att han kunde följa med tycker jag som inte vill åka iväg från henne riktigt ännu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..