Vi fortsätter på temat födelsedag. Jag har kikat runt lite på presenter till Juno. Hon har ganska mycket leksaker efter Belle redan men såklart ska hon få lite leksaker också. Alldeles egna. Blandat med sådant som jag tycker är fint ha när hon är lite större också.

Åh åh åh klänningen! Så söt. Den kommer från Wheat och finns HÄR.

En klassisk träleksak från Kay Bojesen. Passar i alla rum, genom åren och för alla åldrar. Klassiker helt enkelt! Jag tycker att kaninen är finast. Finns att köpa HÄR.

Ett set med bestick från George Jensen som Juno kan använda i många år framöver. Finns HÄR.

De allra första skorna. Såklart från Kavat. Tror att alla barnen haft likadana om jag inte minst fel. Junos har jag klickat hem från Ellos och de finns HÄR.

Klossar i härliga pasteller från Micki finns HÄR. Plocka, bygga och ha sönder. Om och om igen! Blir en härlig 1-års present tycker jag.

 

  1. Anna skriver:

    Ljuvliga presenter! Ett tips, de där kavat skorna finns också i ekologiskt läder. De är mycket mjukare och skönare! (de vanliga märkte vi har en vass kant ovan tån inne i skon). Men passa upp med stl för de ser på pricken lika ut men ekovarianten aningen mindre i stl. Absolut bästa skorna att springa med i vår ☺! Hoppas ni får ett underbart kalas för virvelvinden!

    1. Julia skriver:

      Tack för tipset, kraaaam!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..