ANNONS

Fredagshärligt på stan!

/

(Inlägget innehåller adlinks)

Heeej finisar!

Åh vilken mysig dag jag haft med Carlos idag. Juno var ju också med såklart men hon sov sig genom heeeela dagen så vi kunde strosa alldeles i lugn och ro. Nästan på tumis.

Vi åkte in till stan imorse och tog en frukost. Därefter gick vi runt lite i favvisbutiker. Vi hade siktet inställt på lite alla hjärtans mys till barnen, förvaring till hallen och så provsatt vi en fåtölj som kommer hem till oss om ett par månader. Lång leveranstid men helt klart värt.

Såhär såg jag ut. Sköna jeansen från Gina Tricot som jag bor i just nu som finns HÄR.

Nagelacket från Essie i en superfin rosa färg finns HÄR.

Stickade tröjan finns på HM. Nästan på gränsen till oanständig kopia på Gannis stickade tröja men jaja…typ 3000 kr för en tröja är för saftigt tycker jag.

Köpte mig såklart bullar från Fabrique som nu ligger i min mage och en semla. Mmmm mums!

Jag blev i vanlig ordning så himla bortskämd. Jag har verkligen en supergenerös, omtänksam och underbar man. Lyckliga jag som har Carlos! Kan visa sen vad som finns i påsen. Textilierna är en del av förvaringen som ska hamna i hallen ( en påshylla ) och lite kökshanddukar i randigt och ljusblått från Norrgavel som för övrigt har så vansinnigt mycket fint.

Titta bara vilka underbara sängkläder. Älskar den butiken.

Nu är det fredagsmysigt här hos oss med levande ljus, Lotta på Bråkmakargatan, godis och en glad och härlig känsla inför helgen.

Ha nu en ljuvligt skön fredagkväll!

puss

Julia

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00