En alldeles perfekt lördag pågår hemma hos oss!

Efter frukost så packade vi in alla barnen i bilen och åkte ner till hamnen. Det finns en lekplats där som Belle var sugen på att besöka.

Vääääldigt kallt så det blev en kortis där. Vi promenerade vidare till Rökeriet och köpte middag.

Vidare till ett nyöppnat café uppe i centrum för latte + bakverk.

Juno somnade i vagnen och jag hade inte hjärta att väcka henne genom att lyfta ur henne och in i bilen så jag fick den briljanta idén att ta en prommis hem.

Vägen tog aldrig slut.

Vi gick och gick och gick. I slasket. Stora barnen och Carlos tog bilen hem.

Känslan av att komma hem till sprakande brasa och packa upp semlorna som jag köpte längs vägen var sååå skön kan jag meddela. Gick en mil ungefär och jag kan inte direkt påstå att jag varit så värst hurtig på den fronten den senaste tiden…

De där semlorna verkar vara någon slags  Nynäshamns specialité. Faktiskt mumsiga. Det rosa är alltså grädde och mandelmassa.

Svängde faktiskt in på en loppis också och fyndade.Visar sen.

Efter en varm dusch för mig och ett bad för Juno så börjad det snöa. Sådär myssnöa ni vet med sakta dalande flingor. Syns inte riktigt men att vara i vardags/arbetsrummet när det snöar är superhärligt.

Vi satte oss på golvet i vardagsrummet och lekte lite innan det var dags för eftermiddagsvilan.

Jag känner mig sådär vansinnigt skön och lagom trött i kroppen efter dagen. Lovar dyrt och heligt att ta promenader oftare så att jag snart kan få in jogg regelbundet också. Det är ju verkligen sååå härligt att röra på kroppen.

Invigde min nya kofta också. Visst är den mysig? Kommer från Zara och jag tänkte att den kan man väl ha istället för jacka på våren. När man bara vill mysa runt lite avslappnat sådär.

Har ni haft en fin lördag?

puss

Julia

 1. Var ju tvungen att leta upp kommentaren efter insta-händelsen av ren nyfikenhet. Blir ju förstummad alltså, och fler med mig sån tur är. Är ju så himla avis på ert vardagsrum/arbetsrum (och andra delar av huset också) och ser dagligen konton på instagram som blivit inspirerad av just ert fina hem, hur häftigt är inte det?! Nä, smaken är ju som baken men en sak är säkert och det är att jag äääälskar din/er stil och den ger mig massor av inspiration vilket jag tackar för. Vifta bort och ta bara till dig det fina. KRAM

 2. Sofia skriver:

  Vill bara säga att jag håller helt med dig Julia.Har man inget snällt att säga så behöver man inte säga något alls.Försöker lära barnen detsamma.
  Och så vill jag bara säga att ni har så himla fint hem.Och tycker just den delen i vardagsrummet är jättefin,verkligen.
  Tänk att jag har följt dig i så många år,sen Noell och Elle var små.Och jag har alltid älskat din blogg.Tror det är för att du verkar vara en så himla fin människa både på insida och utsida.Och du inspirerar så oerhört mycket och du har så fina värderingar.Och alltid så fina bilder.Och jag blev så glad när jag såg att ni börjat äta vegetariskt.Vi har också börjat litegrann och jag älskar det.Men min sambo och två av våra fyra barn tycker inte alls om det tyvärr.Hittills har jag lagat två vegetariska rätter som gått hem hos även dem men jag hoppas jag ska lära mig fler maträtter som även de kommer tycka om.
  Stor kram Sofia

  1. Julia skriver:

   Tack så himla fint du skriver. Hejja dig som kämpar med vegetariskt. Det gör jag med. och jag kommer inte ge mig 🙂 Det blir inge mer kött här så är känslan just nu. KRAM

 3. Negativa åsikter är bara ren och skär avund!

  Älskar ert vardagsrum ❤️
  Det är personligt, och det är i dagens likriktade samhälle inte lätt att vara.

 4. Men åh det är ju bara sååå fint i varje vrå!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..