Ojojoj så hon tar sig fram nu. Nästan springgår och har brådis från det ena äventyret till det andra.

Man skulle kunna säga att jag är steget bakom Juno prick hela dagarna för här hjälps inte något annat än att passa passa passa. Pjuh. Där fick man för tre stillsamma och lugna barn hehe…

Juno är inte den lugna sorten alls. Nej inte ett dugg! Men det är såklart absolut ljuvligt att få vara med henne om dagarna och följa hennes utveckling. Om än lite svettigt sådär…

Idag har vi varit på kyrkis en sväng och nu passar jag på att titta in till er en stund när Juno sover. Vi tog en alldeles ljuvlig promenad i solsken och fågelkvitter nyss. Och titta vad jag såg på dagens promenad!

Vårtecken!!!

 

 

Ni har säkert sett semlor så att det räcker och blir över men jag tänkte slå ett slag återigen för den hemgjorda mandelmassan. På riktigt. Prova!! Den är så mycket mumsigare än köpe och nästa vecka har vi i alla fall sportlov och jag tänker att om man är leds på semlor så går det ju fint att riva mandelmassa i kanelbullarna till exempel. Det ska jag prova.

 

R E C E P T   M A N D E L M A S S A

i n g r e d i e n s e r :

100 gram ekologiska mandlar med skal

100 gram florsocker

1 äggvita

g ö r   s å h ä r :

Kör mandlarna i en mixer så att de blir ordentligt finhackade. Tillsätt florsocker och äggvita. Kör tills alla ingredienser blandat sig ordentligt. Förvara i kylen i en plastpåse.

Och till sist! Glad alla hjärtans dag vänner! Hoppas dagen blir riktigt härlig med mängder av omtanke och kärlek. Vi firar med chokladpraliner, trisslotter ( typisk Carlos present hihi ), hemknåpade små kärlekshälsningar och en annars ganska så vanlig vardagsonsdag.

  1. Claudia skriver:

    You have a wonderful family! Be blessed!
    Claudia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..