ANNONS

Februarifint!

/

Här kommer sådant som jag tycker om just nu. Lite februarifint helt enkelt.

Mörkblå tröja med knyt från Indiska. Himla snygg och den finns HÄR. Jag har fått dille på sjalar. Den blommiga ljuvliga från Max Mara finns HÄR

Bedårande citruspress från Indiska finns HÄR. Blåblommigt porslin i mitt hjärta för alltid. Gullig plansch med mysigt budskap hittade jag HÄR inne på Ellos. Från samma ställe kommer de HÄR vårfina linnehanddukarna.

Charmig förvaring från Indiska som man kan hänga i köket, badrummet eller i barnrummet kanske hittade jag HÄR. Hårbandet och byxorna från Lindex finns HÄR och HÄR.

Godmorgon finisar!

Hoppas ni sovit skönt. Är ni förresten som jag? Klarar er på ganska lite sömn? Jag behöver absolut inga 8 timmar för att vara utvilad och pigg. Eller är ni riktiga sömntutor kanske? Verkar vara så skönt att sova sådär särskilt om mornarna men nä. Jag är morgonpigg.

Nu ska jag njuta av en superlyxig dag minsann. Inte en dag för tidigt med besök till frisören för min del. Och myslunch med min älskling nere i hamnen. Tar en titt in på Lindex också. Det där hårbandet vill jag verkligen ha!

Puss!

Julia

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00