ANNONS

Snygga fotoalbum!

/

En  sak som jag har superdåligt samvete för är alla våra foton. Jag har en vän som är världens mest ordningssamma och har såklart alla foton från hela livet fram till dagens datum nästan framkallade i prydliga album. Gud alltså, varför är inte jag sådär ordningssam kan man ju undra…

Jag fick i all fall så vansinnigt snygga album från Printworksmarket så det är väl ändå bara att sätta fart med att fixa iordning lite härliga album att bläddra i? Hur praktiskt det än är med digitala bilder så slår fysiska album det alla gånger tycker jag.

Har ni ordning eller är som jag, ligger så många år back i tid att det känns nästan som ett omöjligt projekt att försöka ro i land?

Här ser ni mina nya snygga album. De är som tjusiga coffetablebooks som gärna får ligga framme. Bilder har jag framkallat också. Ska fråga barnen om de kanske vill hjälpa till att lägga in bilderna. Kan ju vara ett mysigt tillsammansprojekt på sportlovet nästa vecka.

HÄR hittas albumen.

Nej nu ska jag mixa ihop den där nyttiga bananglassen som jag gav recept på tidigare idag och vara lite ynklig i soffan. Jag har visst åkt på en ögoninflammation. Alltså kan inte minnas att jag haft det som vuxen alls. Kan meddela att det gör ont och synen börjar ge med sig. Inte så upplyftande direkt. Hoppas det går över fort som attan.

puss

Julia

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00