En  sak som jag har superdåligt samvete för är alla våra foton. Jag har en vän som är världens mest ordningssamma och har såklart alla foton från hela livet fram till dagens datum nästan framkallade i prydliga album. Gud alltså, varför är inte jag sådär ordningssam kan man ju undra…

Jag fick i all fall så vansinnigt snygga album från Printworksmarket så det är väl ändå bara att sätta fart med att fixa iordning lite härliga album att bläddra i? Hur praktiskt det än är med digitala bilder så slår fysiska album det alla gånger tycker jag.

Har ni ordning eller är som jag, ligger så många år back i tid att det känns nästan som ett omöjligt projekt att försöka ro i land?

Här ser ni mina nya snygga album. De är som tjusiga coffetablebooks som gärna får ligga framme. Bilder har jag framkallat också. Ska fråga barnen om de kanske vill hjälpa till att lägga in bilderna. Kan ju vara ett mysigt tillsammansprojekt på sportlovet nästa vecka.

HÄR hittas albumen.

Nej nu ska jag mixa ihop den där nyttiga bananglassen som jag gav recept på tidigare idag och vara lite ynklig i soffan. Jag har visst åkt på en ögoninflammation. Alltså kan inte minnas att jag haft det som vuxen alls. Kan meddela att det gör ont och synen börjar ge med sig. Inte så upplyftande direkt. Hoppas det går över fort som attan.

puss

Julia

 1. Erika skriver:

  Bilderna på Belle ❤️
  Jag dör sötdöden

 2. Ia skriver:

  Suck, ligger typ 10 år efter med fotoalbum … Men nu i helgen gjorde jag i alla fall en liten priolista, och har börjat sortera det som redan är framkallat och bara ligger i högar i en låda. Prio 1 är ett par album till/om sonen, från födsel till nu (han är 12), prio 2 ett bröllopsalbum (gifta 16 år i år), prio 3 album om några jättemysiga familjeresor vi gjort, prio 4 … resten. På väääldigt lång sikt.

  Hoppas ögat blir bättre! Ett tips är kamomillte, låt påsarna dra en kort stund i hett vatten och sedan svalna, lägg på ögonlocken. Hjälper väl inte ev. inflammation eller infektion men lindrar irritationen i alla fall för mig (har känsliga ögon och får ofta problem när jag varit länge i torr inomhusluft).

 3. Sabina skriver:

  Krya på dig Det är precis som du skrev tidigare, att även du behöver få tid och möjlighet till påfyllning.
  För att orka, för att räcka till att fortsätta ge. Kram

 4. Så underbart fina!

  Hur funkar det, framkallar man bilderna på samma ställe och OM det är så, hur går det till?

  Kramar och ha en mysig kväll med de dina!

  1. Julia skriver:

   Nej de har jag framkallat hos Framkalla 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..