(Inlägget innehåller en adlink)

Vi kom iväg på en liten tur. Jag, Juno och Belle.

Köpte med oss sushi till kvällsmiddag ( jag äter vegetarisk numera ) godis och servetter till min ögon som tydligen ska vara bra. Apotekspersonlen tyckte att jag måste till en läkare för att jag ser helt förskräcklig ut. Allt varför är man så? Gäller det barnen så hänger jag på låset till vc i princip men när jag själv är hängig så tänker jag att äh det går väl över någon gång.

Kan hänga ihop med att jag är livrädd för att det ska vara något farligt också. Jag kan råka ha en släng av hälsoångest nämligen…

Skickade iväg en bild på mina ögon till min bror som är läkare. Han får tycka till också innan jag eventuellt tar mig någonstans.

Ok nog om det. Knappt kul eller särskilt fredagshärligt att läsa om att jag är sjuk.

Det som var riktigt härligt när jag skulle välja ut lite blommor var att det fanns tulpaner i en så härlig rosa färg.

Åh så fina de är! Visst?

Ja anemonerna är minst lika ljuvliga.

Bukettfix!

I vårt lilla kök.

Myser runt i sköna favvisjeansen från Gina som finns HÄR och myskoftan nr 1 från Zara.

Blommor är verkligen livet. En sådan ljuvlig lyx att kunna omge sig med under vinterhalvåret. Tills trädgårdsbuketterna tar vid.

Det är också lyx.

Här hamnade den på köksbordet. Den fina vasen har jag fått för något år sedan från Nittsjö keramik. Älskar formen på den.

Hoppas ni får en riktigt härlig fredag!

puss

Julia

 1. Åsa skriver:

  Ljuvlig bukett hoppas dina ögon blir bättre snarast Jag och dottern sitter i detta nu på bussen ner till Göteborg för en mysig dag på Gothenburg horse show ⭐️ En mysig tradition vi gör varje år Maja och jag ❤️
  Ha en härlig lördag!
  Kram Åsa i Jönköping

 2. Clara skriver:

  Såå fin bukett, vas & tröjan, den ser ju urmysig ut!! 🙂
  Kram

 3. Anna skriver:

  Ögoninflammation kan smitta lätt så snälla se till att få droppar utskrivna istället för att gå runt och lida! Överlag skriver många att de inte tar sina krämpor på allvar men nog flänger runt i flunsa på stan och hämtar på föris mm utan tanke på att det kan vara döden för någons infektionskänsliga barn, bokstavligen. Med det sagt så sköt om dig, hoppas du snart mår bättre och ha en skön helg! Kram

 4. Lou skriver:

  Tvätta ögonen med kamomillte, mirakelkur! Funkar inte det behöver du gå till doktorn. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..