Vårgarderob i mina tankar!

(Inlägget innehåller adlinks)

Är det bara jag eller blir ni också sådär pirrigt sugna på att lägga undan allt som har med vintern att göra. Måla tånaglarna i rött och köra vår från och med nuuuuuu?

Okej det är ju ett tag kvar men jag är helt inne på vårgarderoben i mina tankar.

Jeansen har jag redan. På mig nästan varje dag och ja de visade jag ju igår också…Så himla sköna och snygga. Gillar detaljen med dragkedjan. Sandalerna var ju för himla snygga alltså. Tycker om att de är blåa. Och den bedårande blommiga blusen sendå.

Skorna från ATP Atleter finns HÄR,  blommiga blusen från Gina finns HÄR och mina favoritjeans också de från Gina finns HÄR.

Hoppas ni haft en fin lördag?

Vår fylldes med promenad i solen, brödbak, fika både hemma och i ett köpcentrum dit jag och stora barnen + Juno åkte för lite shopping på eftermiddagen.

Ses snart igen!

kram

Julia

 1. Godmorgon söndag!

  Hej kära Julia,
  Är på landet i snörika Hälsingland på sportlov. Har en stund för mig själv innan jag går upp & möter dagen och passar på att fyllas av härlig inspiration från din blogg. Det är en tjusning med att läsa bloggen lite mer sällan nu när jag jobbar igen efter tiden hemma med Felicia, det blir så mycket härligt på en gång, helt fantastiskt! Som du sprider glädje genom ord, bilder & kärlek. TACK för att du finns!
  Varmt grattis till er bedårande lilla Juno som fyllt 1 år! Så fina bilder från kalaset & på lilla- och storasyster 🙂 Livet! Vi har också februarikalas för Felicia, känner igen det där med att energin är lite mindre än vid sommarkalas (jag är född i slutet av sommaren) samtidigt ljuvligt med högtid när väntan på våren är som störst 🙂
  Våren, ja som det ska bli härligt! Och träning, underbart 🙂 Inspirerande med din träning! Hela min barndom & ungdom byggde på att jag rörde mig, strövade fritt i skog & mark, joggade runt Muskan söndagsmornar i tonåren och Ringvägen runt lördagar innan staden vaknat när jag var runt tjugo. Den kraften byggde mitt liv till stor del och är en grund i den lycka jag bär med mig än idag i att ha levt så fri och rörlig. Varje stund vill jag röra på mig & det är så härligt att läsa att du älskar träning på samma sätt. Jag blir peppad av dina mål & får kraft till att prioritera mig själv och motion även när det är svårt att komma ifrån. Så himla fin klocka, grym funktion!

  Och fotoalbumet, måste no 1 när jag är tillbaka som 08:a. Längtar efter fotopyssel 🙂 Har precis efter sju år i huset landat i var min skrivhörna ska vara. Med skrivbordet från gammelfarmor i Sorunda, vid vår säng där lilla dottern sover sött när jag skriver i min dagbok om kvällen.
  Livet prövar oss och är ofta svårt att finna balans i tycker jag, men med pennan i handen känner jag mig alltid lugn. När själen ges tid…

  Strax väntar längdskidor och Felicia första gång på skridskor.

  Önskar er en jättemysig sportlovsöndag!

  Kramar Emma O

  1. Julia skriver:

   Åh Emma vad fint du skriver. TACK för att du ibland tittar in och lämnar så varma rader efter dig. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..